Nu lăsa singurătatea să te convingă să te mulțumești cu mai puțin decât meriți…

Nu lăsa singurătatea să te convingă să te mulțumești cu mai puțin decât meriți...

Nu lăsa singurătatea să te convingă să începi o relație cu cineva care nu îți va aduce fericire sau cu cineva care nu te iubește cu adevărat. Nu lăsa singurătatea să te facă să-ți sacrifici inima și să renunți la iubirea pe care ți-ai dorit-o mereu.

Nu permite ca singurătatea să te facă să te îndoiești de tine, de aspectul tău, de viața ta sau de prioritățile tale. Nu lăsa singurătatea să te facă să crezi că este ceva în neregulă cu tine. Nu o lăsa să fie motivul pentru care să renunți sau să urăști lumea.

Permite-i singurătății să acționeze ca o tranziție, ca o izolare, ca puținul timp de singurătate de care ai nevoie pentru a te putea cunoaște mai bine pe tine însuți sau pentru a rezolva problemele din copilărie. Poate că singurătatea există pentru a servi ca un memento, că „a fi cu tine însuți” nu este deloc rău. Compania ta este suficientă.

Nu lăsa singurătatea să te convingă că vei fi pentru totdeauna singur, că aceasta va fi pentru totdeauna viața ta. Nu o lăsa să te convingă că trebuie să te schimbi sau să faci compromis pentru a scăpa de ea.

Nu lăsa singurătatea să te ducă pe un teritoriu periculos – unde te va face să crezi că trebuie să fii ca toți ceilalți sau să-ți schimbi valorile sau inima pentru a se potrivi, astfel încât să ai întâlniri în fiecare weekend, astfel încât să ai însoțitor la zile de naștere și petreceri.

Nu-i permite singurătății să fie mulțumită cu cei nemulțumiți

Nu o lăsa să fie motivul nefericirii tale. În schimb, permite-i să te împuternicească să devii cine nu credeai că vei fi. Cineva care stă puternic și singur, cineva care nu are nevoie de validare, cineva care nu are nevoie de zgomot.

Las-o să-ți dea puterea de a lupta singur, să te învețe să supraviețuiești oricărei dificultăți. Permite-i să fie scutul și armura ta în acele nopți reci și întunecate în care majoritatea oamenilor nu știu ce să facă sau unde să fugă, dar nu ți-e frică pentru că te ai pe tine însuți și știi că poți conta pe asta.

Nu lăsa singurătatea să te convingă să te mulțumești cu cineva care nu te mulțumește, sau un prieten care nu te iubește din toată inima, sau asociați care nu cred că meriți succes. Nu lăsa singurătatea să te facă să petreci timp cu oameni care te fac să te simți și mai singur.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook