Fii mereu tu însuți. Nu încerca niciodată să ascunzi cine ești…

Femeie care privește spre cer

Fii mereu tu însuți. Nu încerca niciodată să ascunzi cine ești. Singura rușine, este să-ți fie rușine de ceea ce ești. Întotdeauna susține ceea ce crezi. Întotdeauna întreabă când nu înțelegi ce îți spun ceilalți.

Să nu regreti niciodată trecutul. Este o pierdere de timp.

Există un motiv pentru orice. Fiecare greșeală, fiecare moment de slăbiciune, fiecare lucru oribil care ți s-a întâmplat – a fost dintr-un motiv. Învață din tot ceea ce ți se întâmplă.

Singura modalitate de a câștiga respectul celorlalți, este să le arăți că te respecți pe tine însuți și, cel mai important, că te accepți așa cum ești și că nu te scuzi pentru ceea ce ești.

Știu că uneori îți vine să abandonezi lupta.

În fiecare nouă zi, care vine, când vezi că nimic nu se schimbă în viața ta, îți vine să nu mai încerci. Când toate necazurile și grijile inimii tale par să se înrăutățească, te întrebi de ce ți se întâmplă toate acestea ție.

Încă te întrebi de ce nu ești norocos ca toți ceilalți. Tu continui să te rogi lui Dumnezeu, dar până acum nu ți-a răspuns rugăciunilor. Acum, ai început să-ți pierzi și speranța. Acum crezi că poate ai fost menit să trăiești așa sau poate cineva te-a blestemat.

Dar ce vreau să-ți spun, prietene?

Nu ai fost menit să trăiești așa și nu ai fost blestemat. Dumnezeu tace, dar te veghează zi și noapte. El îți aude rugăciunile și are ceva special pregătit pentru tine. Tu doar rămâi puternic, rămâi concentrat!

Continuă să încerci din greu și să te rogi lui Dumnezeu. Ține minte că nu ești singur în această situație dificilă. Suntem cu toții în aceeași barcă. Pentru asta, luptă în continuare, prietenul meu drag! Timpul tău vine în curând.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook