5 semne că te vrea cu adevărat (chiar dacă nu îți spune)…

O fată îmbrățișează un băiat

Poate că v-ați cunoscut recent, îi place mult de tine dar tot nu face prima mișcare, lucru care te îngrijorează. Deci nu ești sigură că te vrea.

Și totuși, există semne care indică clar că, nu numai că te vrea cu adevărat, dar probabil că ești primul lui gând când se trezește și ultimul lui gând înainte să adoarmă. Așa că, urmărește aceste 5 semne pentru a fi sigură dacă te vrea cu adevărat:

1. Te bombardează cu e-mailuri și mesaje

Nu face asta pentru a-ți propune să vă întâlniți, ci pentru a te anunța, fie despre o nouă cercetare care are legătură cu munca sau cu interesele tale, fie pentru a-ți propune să asculți o nouă melodie sau să îți spună ceva amuzant care i-a atras atenția și s-a gândit imediat la tine.

2. Îți vorbește despre orice

Fie că o face prin intermediul rețelelor sociale, prin telefon sau când vă întâlniți, el vrea să împărtășești totul cu tine. Tot ce i se întâmplă, tot ceea ce vrea să i se întâmple, el vrea să știi totul despre el, chiar și lucruri care nu contează deloc. De aceea este important pentru el să comunice cu tine.

3. Își lasă prietenii pe plan secund în favoarea ta

Chiar dacă este finala Ligii Campionilor și în loc să fie în fața unui televizor cu prietenii săi și să bea bere, el te așteaptă în fața casei tale să mergeți la teatru, de exemplu.

4. Le-a povestit prietenilor săi despre tine

Poate că nu sunteți încă un cuplu dar dacă, cunoscându-i prietenii, unul dintre ei îți spune că a auzit multe despre tine, vei ști că nu ești o fată oarecare în viața lui, din moment ce și-a consumat timpul să vorbească despre tine.

5. Îți găsește defectele ca fiind atractive

S-ar putea să te plângi că te-ai îngrășat, însă pentru el ai corpul perfect, spunându-ți că lui nu-i plac „femeile slabe”. Poți să-i spui că nu-ți poți controla nervii și să te referi la un incident care ți s-a întâmplat în această dimineață la serviciu. El va spune că ești dinamică.

Dacă defectele tale sunt chiar supărătoare pentru el, înseamnă, cu siguranță, că este înnebunit după tine. Sau poate că ai trecut la următoarea etapă a relației și el este deja îndrăgostit de tine?

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook