Oricum, cu ce fel de femeie te vei căsători? Cu cea sexy și dinamică sau cea dulce și liniștită?

Femeie cu privire sexy

Un mare înțelept în relații, a spus odată: „Nu te vei căsători cu femeia care îți place, ci cu femeia pe care o vrei mamă a copiilor tăi.” Dacă găsiți un tip care și-a ales soția în baza acestui criteriu, să-l strigăm și să-i dăm împreună Nobelul, Oscarul și Cupa Moralei! Niciunul!

Nouă din zece bărbați se căsătoresc cu cea de care se vor îndrăgosti. Iar al zecelea, se va căsători cu cea pe care a întâlnit-o ca să o “scape” de cel care era orb și pe care l-a părăsit.

Și dragostea, după cum știi, este oarbă.

Un lucru este sigur: bărbații nu prea aleg femeile dulci, liniștite, care îi vor face să se simtă încrezători. Acestea sunt considerate plictisitoare. Și când cuvântul “plictisitor” intră într-o relație, este mai rău decât otrava.

Ei ar alege de o mie de ori un comportament sexy și dinamic, care să îi țină în viață, în orice, să le facă sângele să fiarbă, să îi întărâte, să le facă în ciudă.

Dragi femei, revendicați-vă această putere pe care o aveți oricare dintre voi, nu o mai lăsați parcată într-un loc retras al conștiinței voastre. A fi sexy, nu este ceva imoral.

Diferența dintre cele două tipuri de atitudini feminine, este faptul că o femeie dulce și liniștită, se poate transforma oricând într-o “fiară” sexy și cu o atitudine dinamică în relație. În schimb, cu transformarea inversă, este mai greu, că unde nu este, nici Dumnezeu nu cere.

Într-adevăr, bărbații își doresc ca femeia cu care se căsătoresc să le fie loială, de încredere, dar sunt extrem de atrași de femeile care au un comportament sexy. Dacă puteți să le oferiți aceste ingrediente, atunci nu trebuie să vă mai faceți griji că întorc capul după altele.

În orice caz, fie că bărbații preferă să se căsătorească cu o “leoaică” sau cu o “pisică”, elementele esențiale într-o relație sunt iubirea, încrederea și respectul reciproc.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook