Când știi cine ești, îi poți face cu ușurință pe alții să se îndrăgostească de tine…

Când știi cine ești, îi poți face cu ușurință pe alții să se îndrăgostească de tine...

Când știi cine ești, poți continua drumul către capătul curcubeului, chiar dacă te întrebi temporar unde te duce acel drum. Pentru că ai visurile tale ca busolă și credința ta în ele ca resursă.

Când știi că poți vedea pământ ars în jurul tău și să plantezi flori în cenușă, așteptând ca ele să înflorească în primăvara viitoare. Poate ai auzit mii de „nu vei reuși”, poate ai fost dat(ă) afară din senin, câțiva s-au indoit de tine, dar în adâncul sufletului știai că poți.

Când știi cine ești, înveți să-ți închizi urechile față de cei care ți-au spus că îți dorești multe și că este imposibil să le atingi. Oportuniștilor și consilierilor conformismului, adepților obiceiului, celor care au învățat să creadă în puțin pentru a nu pretinde prea mult.

De când ai scris cu creta pe tablă până când ai crescut, rămâi consecvent(ă) în convingerile tale. Ești entuziasmat(ă) de magie. Detesti mediocritatea. Tu creezi oportunități. Vezi problemele ca provocări în același mod în care o minte matematică bună dorește să rezolve ecuația.

Când știi cine ești, nu depinzi de nimeni.

Nu te aștepți să ți se spună rolul tău în viață. Nu lucrezi într-un loc în care te forțezi să mergi în fiecare dimineață. Tu creezi și faci lumea mai frumoasă. Ai un idealism în tot ceea ce începe cu tine, de la mica pată de pe marginea unei întâlniri până la acea idee uimitoare care ți-a venit la 3 dimineața, când te chinuiai să te gândești la ceva original.

Când știi cine ești, devii ceea ce ți-ai dorit întotdeauna să fii.

Ești fericit(ă) să realizezi ceea ce ai visat. Nu te trezești să studiezi ceva ce nu ți-ai dorit niciodată pentru că tocmai s-a întâmplat. Nu ești în spatele plicurilor prăfuite și a teancurilor de hârtie când deschizi ferestre imaginației. Ești mulțumit(ă) de ceea ce faci și o faci bine. Întregul tău curs este un plan perfect care se desfășoară în fața ochilor tăi, cu o ușurință de neegalat.

Când știi cine ești, ai propria ta definiție a fericirii.

Lucrurile pe care alții nu le înțeleg te pot face fericit(ă). S-ar putea să găsești lucruri care îi fac pe alții fericiți, însă ei să fie răi și ticăloși. Dar, ca toți oamenii magici, simți adesea entuziasmul unui copil mic, căruia i s-a oferit o jucărie nouă. Poate e o excursie, poate acei pantofi incomozi care te fac să te simți ca o zeiță, sau acea rochie, din anii 50, pe care când o porți, te transportă într-o altă epocă.

Când știi cine ești, estetica și simțurile tale au propria lor semiologie.

Tot ceea ce-ți place, este un mic mozaic în mozaicul tău perfect. Ai conștientizarea a ceea ce te mulțumește și ți-o oferi ție într-o armonie nesfârșită de pace.

Când știi cine ești, ești frumoasă în momentele tale rele și în izbucnirile tale, pentru că ești real(ă). Pentru că nimeni nu se enervează, nu plânge, nu se chinuiește și nu se înfurie ca tine.

Pentru că tristețea îi înfrumusețează pe cei care o recunosc și le strânge mâna. Pentru că fiecare rid, fiecare semn, este un mic sigiliu al vieții care demonstrează experiența și puterea experienței.

Când știi cine ești, poți să te îndrăgostești pasional, dar totuși să fii tu însuți.

Ei te pot răni, te pot stigmatiza, pot lua ceva de la tine, dar nu te pot schimba. Ești o creangă subțire care se îndoaie când trec oamenii, dar nu se rupe. Revine la locul ei.

Când știi cine ești, nu suporti formalitățile, iubirile moarte de mult, socializările inutile. Investești doar în sentimente autentice, cele care te fac să te simți vulnerabil(ă). În sărutările care îngheață timpul, în bătăliile amoroase care par pierdute la prima mână, în chimia care topește trupul, în conversațiile care fac timpul să curgă ca apa.

Când știi cine ești, știi că oamenii vor veni și vor pleca.

Dar nu a fost niciodată intenția ta ca ei să rămână. Pasul tău către împlinire a fost întotdeauna singuratic. Și când ești trădat(ă), dat(ă) afară sau pus într-o matriță, faci ceea ce știi mai bine: privești în oglindă și mergi mai departe.

Nu există putere pe planetă care să poată concura cu încrederea. Te face să strălucești ca o stea. Imaginează-ți că ești uimitor de norocos(ă). Câștigă toate meciurile. Dar cel mai important lucru, este ceea ce te face să dormi liniștit(ă). Toate nopțile și toți anii tăi, sinele tău va fi mereu acolo. Dacă îl cunoști și îl iubești, nu ai de ce să te temi.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook