Ești ceea ce gândești toată ziua…

Ești ceea ce gândești toată ziua...

Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni au totul – succes, încredere în sine, confort financiar și se îmbunătățesc constant, în timp ce alții se luptă să “reușească” și continuă să cadă din ce în ce mai jos?

Diferența constă în modelele de gândire profund înrădăcinate care există în mintea lor subconștientă și sunt ceea ce gândesc pe tot parcursul zilei. Deci modul nostru obișnuit de a gândi și credințele noastre ne determină destinul.

La ce te gandesti acum? La ce te-ai gândit în ultima vreme? Te-ai gândit la planuri de îmbunătățire, succes și abundență sau gânduri de îndoială și lipsă?

Oamenii de succes au gânduri de bun augur, benefice, de auto-îmbunătățire și de abundență. Oamenii care au avut eșecuri continuă să se gândească de câte ori au eșuat, cât de des eșuează și, în mod constant își caută scuze și/sau dau vina pe alții pentru eșecurile lor, punându-și astfel subconștientul într-o stare de anticipare a mai multor eșecuri.

Mintea ta te duce acolo, la ceea ce gândești tot timpul. Poți observa foarte ușor acest lucru în viața personală.

Nu-ți îndrepta mintea către privare, gelozie și ceea ce nu ai acum. Poți să-ți alegi gândurile și să te concentrezi pe creșterea personală și pe crearea prosperității pentru tine și pentru oamenii din jurul tău.

Gândește-te la succes și prosperitate, la relații personale și profesionale mai bune, abundență de bunuri spirituale și materiale. Amintește-ți că îți creezi în mod constant viața prin propriile gânduri. Ralph Waldo Emerson

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook