Nu ești pentru toată lumea și nu toți sunt pentru tine!

Femeie rochie neagră

Nu ar trebui să te simți rănită de faptul că o persoană, dintr-o mulțime de oameni, pur și simplu nu poate sau nu vrea să vadă în sufletul tău. Nu vei fi niciodată „suficientă” pentru „omul nepotrivit”.

Faptul că unii nu văd sau nu acceptă valoarea ta, nu înseamnă că ești neînsemnată sau nedemnă de iubire, apreciere și admirație. Acești oameni, pur și simplu, nu sunt pentru tine! Trebuie să învățăm să o recunoaștem și să o acceptăm; nu toată lumea este pentru noi.

Nu suntem toți pentru toți. Nu toată lumea ne poate iubi.

Ceea ce încerc să vă spun este faptul că nu ar trebui să luăm respingerea personal. Nu ar trebui să fim răniți de faptul că o persoană, dintr-o mulțime de oameni, pur și simplu nu poate sau nu vrea să vadă în sufletul nostru. Nu oricine ne poate oferi ceea ce avem nevoie pe pământ. Nu este rolul „oamenilor greșiți” să ne dea dragoste, înțelegere, grijă, acceptare.

Scoate din calea ta oamenii care nu te acceptă așa cum ești! Repede, imediat, fără să stai pe gânduri. Nu pentru că nu ai reușit să-i faci să te accepte. Nu egoist. Pur și simplu pentru că este imposibil să-i faci pe toți să te accepte.

Nu suntem totul pentru toți și este în regulă așa!

Nu te speria. Fii speriată de acceptarea absolută și necondiționată a tuturor. Acolo știi că ceva nu este în regulă. Pentru că de obicei, acest tip de acceptare, nu este autentic; de obicei ascunde ceva în spate. Este ceva artificial sau implică egoism.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook