Spune-ți: „Va trece și asta!”, apoi luptă și mergi mai departe!

Femeie care își aranjează părul

Să-ți spun ceva: nu lăsa pe nimeni și nimic să te doboare.

O sa treacă și asta! Este încă o bătălie pe care trebuie să o duci. Luptă cu încăpățânare și nu lăsa nimic să-ți ajungă la suflet. Fii scut pentru sufletul tău și o să-ți meargă bine! Pune acest îndemn magic în buzunarul tău și începe! „O să treacă!”

Va trece, așa cum au trecut atâtea altele. S-ar putea chiar să fie și uitat.

Nu îngenunchea. Oricum, fiecare zi este o luptă. Grăbește-te, cu armele pe care le ai, și ferește-ți perseverența oriunde s-ar duce. Nu aștepta de la nimeni să-ți sară în ajutor, nimeni nu o va face. Ai arme! Tu ai optimismul, voința, încăpățânarea și sufletul tău!

Dacă acestea nu sunt punctele tale forte, atunci care sunt?

Dar nu râde, nu toate bătăliile sunt câștigate! Amintește-ți că, toate opțiunile pot fi folosite în fiecare luptă pentru a o câștiga. Toate!

Într-adevăr, în viață, apar multe probleme dar și tot atâtea soluții. S-ar putea să ieși câștigător, dar s-ar putea să fii și un învins. Cu siguranță, vei avea unele probleme dar tu, doar roagă-te să fie una dintre acelea care se estompează cu timpul.

Așa sunt toate bătăliile. Întotdeauna lasă ceva! Armele tale, tu și mintea ta. Când totul pare ireversibil și rău, scăpat de sub control și sfâșietor, scoate îndemnul din buzunar și fă-l steag!

„Va trece și asta!”, apoi luptă și mergi mai departe!

Nimic nu este irevocabil atâta timp cât trăiești. Este pierdut doar dacă lași să se piardă, fără să lupți

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook