Ceea ce rămâne în viață nu sunt bunurile materiale, ci momentele fericite…

Ceea ce rămâne în viață nu sunt bunurile materiale, ci momentele fericite...

Majoritatea dintre noi ne petrecem zilele înecându-ne în stres, cu obligații care ne urmăresc non-stop.

Găsirea banilor care ne vor acoperi nevoile este, de obicei, scopul nostru numărul unu, uitând că fericirea nu se ascunde în bunurile materiale.

Nimeni nu poate învinovăți o familie pentru că se luptă să plătească chiria sau taxele de școlarizare ale copiilor. Dimpotrivă, înțelegem cu toții acest gen de griji care ne umplu de stres.

Totuși, din când în când, este bine să ne reamintim că dragostea și grija pe care le oferim copiilor noștri este cel mai de preț Dar. S-ar putea să nu le oferim cadouri scumpe sau vacanțe de lux, dar le oferim momente de care își vor aminti pentru totdeauna.

Următorul text este dedicat tuturor părinților care se simt vinovați pentru că simt că nu îndeplinesc cerințele financiare ale vieții de zi cu zi:

Nu ești inadecvat pentru că, pur și simplu, faci tot ceea ce poți. Ești acolo pentru copiii tăi, te dăruiești lor și îi iubești din toată ființa ta. Și asta contează cel mai mult până la urmă.

Ceea ce rămâne în viață nu sunt darurile materiale, ci amintirile momentelor pe care le-ai trăit și te-au făcut fericit. Averea ta nu este închisă într-un seif, ci în mintea ta. Este în sentimentele pe care le-ai simțit în sufletul tău!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook