Nu-i permite omului care ți-a frânt inima, să o facă din nou!

Fată tristă sprijinită de balustradă

Chiar dacă inima ți-e sfășiată de durere, cândva îți vei mulțumi pentru că ai rezistat departe de persoana care ți-a transformat visurile în coșmaruri și inima în cioburi de deziluzie, dezamăgire și durere.

Îți vei mulțumi pentru că ai renunțat să mai creezi ceva alături de omul care nici măcar nu a fost dispus să pună o piatră de temelie în construcția relației voastre. Sunt mulți aceia care, deși au fost răniți de persoana iubită, încă speră ca aceasta să se întoarcă.

Însă acest lucru este total greșit.

Omul care a provocat voit atâta durere, cu siguranță, dacă i se va da ocazia, o va face din nou. Acceptându-l pe cel care te rănește este similar cu acceptarea durerii, iar tot ceea ce vei simți va fi – neputință, pentru că practic vei oferi acelei persoane control absolut asupra trăirilor și sentimentelor tale.

Când cel care te-a rănit, care ți-a frânt inima și ți-a otrăvit sufletul cu minciuni, trădare și vorbe urâte, va dori să se întoarcă la tine, tu nu-l primi înapoi.

Nu-ți pune din nou inima în palma lui aspră și grea, pentru că acea palmă se poate transforma în pumnul puternic și neiertător care te va sufoca și nu vei mai avea puterea de a te elibera. Să nu cedezi! Cel care ți-a frânt inima, acum îți știe slăbiciunile și o va face din nou când își va pierde cumpătul.

Nu-i permite asta!

Amintește-ți cum îți curgeau lacrimile atunci când te-a abandonat. Cum a plecat atunci când aveai cea mai mare nevoie să îți rămână alături. Spatele întors nu poartă nume de om, însă are mai multe denumiri: lașitate, egoism, cruzime… Așa că nu striga pe nume, să se întoarcă, persoana care pleacă.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook