Află dacă chiar are sentimente pentru tine în funcție de zodia lui…

Cuplu care aproape se sărută

Unii oameni își arată imediat sentimentele și vor să spună lucrurile clar. Dar sunt alții care se ascund în spatele degetului sau care sunt atrași de mister, de aceea le place să joace cu cărțile închise.

Desigur, cei care aparțin tipurilor nesigure, sunt cei cărora le este frică să arate clar ceea ce simt. Vedeți mai jos ce semne vă vor arăta ce simt cu adevărat și care nu.

BERBEC

Berbecul este impulsiv, spontan, îi place tensiunea, este intrigat de întorsături, de aceea se manifestă într-un mod direct și clar, folosește cuvinte tăioase și de multe ori are grijă să surprindă.

Când are sentimente, chiar puternice, găsește o modalitate de a le exprima direct. Își dorește ca situațiile să fie clare, ceea ce simte va spune, nu va ascunde.

Vei înțelege imediat ce simte un Berbec pentru tine. El nu este unul dintre acele personaje care se preface sau își ascunde sentimentele din cauza nesiguranțelor.

Ipocrizia îl asuprește fără să-l lase să se miște liber, așa că el va manifesta și va dezvălui exact ceea ce simte, indiferent dacă este pozitiv sau negativ.

TAURUL

Taurul este unul dintre acele personaje cărora nu le place să vorbească mult, se simte mai bine atunci când se exprimă prin acțiuni. Ceea ce simte, el vă va arăta și probabil că nu vă va spune în cuvinte.

Pentru a putea înțelege ce simte cu adevărat un Taur pentru tine, cel mai bun lucru de făcut este să te concentrezi pe acțiunile lui, pe ceea ce îți oferă practic și mai ales pe ceea ce caută.

Când iubește, este calm, dăruiește, face cadouri, încearcă să te includă în casa și în familia lui. Când un Taur evită să te prezinte apropiaților săi sau familiei, când lasă suspendată posibilitatea următoarei întâlniri, atunci ceva este în neregulă și așteaptă ca tu să-ți dai seama.

GEMENI

Gemenii sunt talentați vorbitori de cuvinte, însă problema apare atunci când va trebui să le pună în practică. În cuvintele sale, de mai multe ori, nu există lipsă de exagerare.

El va face complimentele, fără prefăcătorie și zgârcenie, dar când va veni momentul să dovedească ceea ce spune acolo, peisajul se poate întuneca și pot apărea confuzii și îndoieli.

Cuvintele promițătoare ale unui Geamăn, nu sunt de obicei însoțite de acțiuni corespunzătoare, motiv pentru care, deseori, îl încurcă pe cel de lângă el.

Dacă vrea să apari cu el în grupurile lui, dacă îți sugerează să mergeți împreună în vacanță sau dacă anulează întâlnirile cu prietenii săi pentru a ieși cu tine, atunci să știi că ești pe drumul cel bun.

RAC

Racul este sensibilul zodiacului, suferind adesea de nesiguranțe și fobii, ceea ce duce la exteriorizarea conștientă sau inconștientă. Când simte ceva, arată. Chiar dacă încearcă să falsifice sau să camufleze o anumită emoție, în cele din urmă, adevărul se va arăta prin cuvintele sau expresiile sale faciale.

De obicei, atunci când se plânge, dezvăluie exact ceea ce gândește și ceea ce își dorește. Când iubește cu adevărat, îi pasă, are grijă, se apără. Vei înțelege ușor dacă s-a îndrăgostit de tine și dacă simte dragoste pentru tine.

El tinde să fie atașat emoțional. Iubirea Racului se va afișa, cu siguranță, în tendințe posesive.

LEU

Leului îi place să se arate, să impresioneze, vrea să fie cel mai bun și să aibă ce este mai bun în jurul lui. Un semn care dovedește că sigur că are sentimente pentru tine și te dorește ferm alături de el, este acela că va începe să te promoveze social, să te prezinte prietenilor lui, să iasă cu tine și să te ducă în locurile lui de zi cu zi.

Un al doilea indiciu este acela că va încerca să te impresioneze și să îți câștige aprecierea. Va veni cu un aspect extrem de lustruit, va oferi cadouri valoroase și va încerca să te convingă de unicitatea personalității sale.

Iubește actoria. Un Leu poate deveni un actor de succes, dar slăbiciunile sale emoționale, oricât s-ar strădui, nu le poate ascunde.

FECIOARĂ

O Fecioară este rezervată și împământată, dar nu întotdeauna, sunt și momente în care se apleacă și în sfârșit se manifestă. De multe ori creează impresia că este rece, dar în realitate nu este așa.

Fecioara este deosebit de caldă și emoțională însă, totuși, se manifestă doar în cazuri speciale și numai atunci când simte încredere absolută.

Este una dintre acele personaje care critică constant și este chiar strictă, așa că atunci când comentariile pe care le face despre tine sunt pozitive, când auzi complimente și când, practic, îți arată că apreciază ceea ce ești, atunci fii sigur că are sentimente reale pentru tine.

Când Fecioara ajunge în punctul de a-și mărturisi sau dezvălui sentimentele, atunci ea chiar simte dragoste aceea care va dura.

BALANȚA

Balanța este demonstrativă, își arată dragostea și interesul în multe și directe moduri, sub nicio formă nu se va gândi să ascundă ceea ce simte, chiar dacă a fost rănită de tine în trecut.

Balanța îndrăgostită este romantică, dăruitoare, inițial exprimându-se și dezvăluindu-se fără fobii și nesiguranțe. Marea greșeală pe care o poți face, este aceea de a o dezamăgi sau răni, atunci vei vedea și a doua față a unei Balanțe, apoi va avea grijă să te încurce cu scopul de a-ți schimba toate impresiile anterioare.

Vei înțelege cu ușurință dacă o Balanță te iubește sau dacă te respinge, prin manifestările ei clare; te va dori peste tot alături de ea. Nu se zgârcește cu dragostea ei – când este îndrăgostită, totul este lumină.

SCORPIONUL

Scorpionul este semnul întunecat care iubește misterul, totuși atracția erotică devine pânza în care este prins și, în cele din urmă, este forțat să renunțe la manifestările sale originale.

Pe scurt, la început Scorpionul este secretos, ascunde ceea ce simte, nu dezvăluie amploarea sau intensitatea sentimentelor sale, pândește și spionează până când este sigur.

Când erotismul începe să devină îmbătător, atunci nu poate rezista și începe manifestările directe printr-o atitudine deosebit de caldă și sexuală. Așa că, în curând, vei înțelege dacă Scorpionul pe care îl ai lângă tine te vrea și te iubește. Comportamentul lui va fi romantic, va începe sa se încreadă în tine, îți va dezvălui câteva dintre secretele lui bine ascunse.

SĂGETATOR

Independența este iubită de un Săgetător, totuși dacă se îndrăgostește și se atașează emoțional, atunci un semn clar este acela că începe să-ți spună unde merge și ce face.

Este activ, îi plac excursiile, călătoriile, activitățile sportive și, de obicei, face toate acestea cu prietenii. Așa că, atunci când vrea să-l urmezi și când începe să-ți ceară să fii unde va fi el, atunci cu siguranță are sentimente pentru tine, te iubește, te vrea în viața lui.

Săgetătorul care este indiferent, dispare cu prietenii, nu dă socoteală despre planurile sale și uită de promisiunile pe care le-a făcut. Așa că, poți înțelege cu ușurință ce simte un Săgetător pentru tine, dar ai grijă să nu confunzi entuziasmul cu emoția profundă.

CAPRICORN

Când reușești să distragi atenția unui Capricorn de la sarcinile sale profesionale, atunci, cu siguranță, intenționează să te țină ferm în viața lui. Când se ocupă teoretic și practic de problemele tale, când încearcă să te convingă că te poți baza pe el financiar și psihologic, atunci Capricornul te iubește și o să te distrezi rău cu el.

Îți poți da seama că este indiferent și nu are sentimente pentru tine, atunci când este preocupat doar de treburile lui, când vorbește mereu despre muncă și se blochează doar pe părerile lui personale și le ignoră pe ale tale.

De obicei, nu vei fi derutat de un Capricorn, el aparține cărților deschise, poți să-l citești și să-l analizezi.

VĂRSĂTOR

Ideologia unui Vărsător nu îi permite să se ascundă sau să se prefacă, el aparține semnelor care îți vor dezvălui convingerile, va manifesta ceea ce simte, își va exprima emoțiile.

Când Vărsătorul se îndrăgostește de tine și te iubește, nu va avea nicio intenție să o ascundă. Va dori să te prezinte persoanelor apropiate lui, va avea chef să petreacă timp cu tine iar atitudinea lui va fi caldă și expresivă.

De obicei, nu încurcă oamenii de care este interesat, îi place directivitatea, vrea să fie sincer în contactele sale. Vei înțelege imediat dacă Vărsătorul de care ești interesat, este interesat de tine, altfel comportamentul lui va fi clar indiferent.

PEŞTI

Un Pește este emoțional, cu o fire romantică și artistică, iar dacă vrea să se ascundă, nu poate. Îți va arăta dragostea în moduri tandre și sensibile.

Este posibil să scoată în evidență și latura copilărească a personajului său, într-un mod nevinovat poate să trimită inimioare de ciocolată, flori și chiar poate face gesturi de modă veche, care vor avea o mare valoare emoțională.

Peștele care se va îndrăgosti de tine și te va iubi, nu se va ascunde de tine, îți va spune asta prin cuvinte frumoase de confesiune și, cu siguranță, va dori să te prezinte familiei lui. Atitudinea lui va fi ocrotitoare. De multe ori cade în excese romantice sau posesive iar acesta este cel mai evident semn că are sentimente reale pentru tine.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook