Timpul nu îți vindecă rănile, ci te învață să trăiești cu ele…

Femeie singură la restaurant

Timpul nu este un magician, el nu îți oferă în mod magic ceea ce îți dorești. Timpul este partenerul tău în viața pe care vrei să o construiești. Dacă tu nu faci ceva pentru tine, nu o va face timpul în locul tău.

Timpul poartă alegerile noastre.

Timpul este profesorul care ne învață cum să devenim mai buni. El nu scrie scenariul vieții noastre, noi îl scriem. Niciun timp nu poate deveni salvatorul nostru dacă nu vrem să fim noi înșine mântuiți.

Nicio perioadă de timp nu poate șterge consecințele alegerilor noastre. Nicio perioadă de timp nu ne poate șterge cursul vieții. Nu le poate șterge pe toate.

Trebuie să lucrăm pentru o mai bună calitate a vieții și să folosim trecerea timpului ca unealtă. Noi ne putem îmbunătăți viața, nu trecerea timpului. Ne vom schimba mai întâi pe noi înșine. Este nevoie de multă muncă personală pentru a ne îmbunătăți viața.

Lupta cu demonii noștri este responsabilitatea noastră. Puterea noastră suntem noi înșine. Timpul nu ne închide pur și simplu rănile. Nu le face să dispară. Ceea ce face el, este că ne învață cum să le gestionăm.

Nu, timpul nu îți vindecă rănile, ci te învață să trăiești cu ele. Te învață să trăiești cu sinele tău rănit.

Timpul te învață să faci pace cu durerea ta și să coexiști armonios cu ea. Te antrenează să poți simți fericirea chiar și în zilele tale cele mai dificile și întunecate. Important nu este să ne schimbăm viața, visând la o “alta”, ci să o facem să cânte pe aceasta, așa cum ne-a fost dăruită.

Așa că, să nu ne mai punem viața în așteptare – să începem de astăzi.

Să punem acum în practică tot ceea ce am plănuit ani de zile. Să începem acum să trăim ceea ce ne așteptăm. Să profităm de moment și să nu mai pierdem un an.

Timpul nu ne va fi întotdeauna oferit gratuit.

Nu avem timp pentru o altă întârziere. Numărătoarea inversă începe acum. Să trecem la treabă, nu mai avem timp de pierdut. Este acum ori niciodată. Noi putem. Putem reseta totul și să o luăm de la capăt. Acum. Nu mâine. Acum.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook