Nu, nu totul se întâmplă cu un motiv. Îți mai faci și singur(ă) norocul…

Nu, nu totul se întâmplă cu un motiv. Îți mai faci și singur(ă) norocul...

Mulți oameni cred că totul se întâmplă cu un motiv. „Ceea ce este de făcut, se va face”, susțin ei cu vigoare, trăgând cu săgețile spre ghinionul lor pentru ceea nu le place și se întâmplă în viețile lor.

Nu, nu totul se întâmplă cu un motiv. Norocul ți-l mai faci și singur(ă)!

Este vina ta pentru jobul pe care l-ai refuzat pentru că nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor tale când recompensele financiare erau grozave. Ai ajuns în alt loc care simți că este demn de tine, fără a avea perspective de dezvoltare și recompense financiare bune, ceva care te scufundă în frustrare.

Tu însuți ești de vină pentru dragostea pe care ai respins-o pentru că ai crezut că meriți un nivel financiar sau spiritual mai înalt și ai ajuns să trăiești cu dragostea pe care ți-ai dorit-o mereu, într-o viață tristă, de zi cu zi.

Tu ești de vină pentru prieteniile pe care le-ai făcut și care te-au trădat, pentru că au fost evenimente care au tras un semnal de alarmă, dar ai închis urechile logicii tale, ignorându-le pe cele ostentative.

Așa că, nu mai atribui toate evenimentele negative ghinionului tău și încearcă să-l remediezi. Numai tu o poți face prin alegeri corecte. Nimeni altcineva.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook