Nu vărsa lacrimi pentru nimeni. Cei care apreciază frumusețea zâmbetului tău, nu te vor face să plângi.

Fată singură privește spre munți

Să nu te mulțumești niciodată cu mai puţin decât meriți.

Viața ta reprezintă o călătorie lungă și anevoioasă pe care ai parcurs-o fără sprijinul nimănui. Datorită ție ești ceea ce ești. Nu datorezi nimic nimănui! Focul din sufletul tău nu poate fi stins nici de miile de lacrimi izvorâte din durerea provocată de ceilalți. Nu mai plânge, te ai pe tine!

Le-ai oferit tot ceea ce aveai mai de preț, neștiind că odată cu bunătatea ta le oferi și controlul asupra slăbiciunilor tale. Te-au lăsat să crezi că inima ți-e imperfectă din cauza cicatricilor ei. Dar gata, s-a terminat!

Strălucirea inimii tale nu poate fi umbrită de suflete întunecate și perfide.

Acum nu vei mai recunoaște niciodată înfrângerea fără luptă. Din cioburi de inimă zdrobită vei ridica hotare în jurul tău și nu vei mai lăsa pe nimeni să mai intre. Zăvorul ușii inimii tale, doar cine ce are cheia potrivită îl mai poate deschide și va rămâne acolo pentru totdeauna.

Inima ta nu mai are program de vizite, e inchisă permanent.

Doar inima care vibrează bătăilor inimii tale poate găsi intrarea. Tu nu mai trebuie să lupți pentru iubire, altcineva va lupta pentru iubirea ta.

Nu merită să îți mai amintești de cei care te cunosc doar atunci când au nevoie de tine. Într-o relație, tu nu ești roata de rezerva, ci motorul. Nu insista să te vezi cu cineva care nu are timp pentru tine. Timpul este la fel de prețios pentru toți oamenii – viața este limitată.

Nu vărsa lacrimi pentru nimeni.

Cei care apreciază frumusețea zâmbetului tău, nu te vor face să plângi. Nu-i mai lăsa să-și hrănească sufletele goale și reci cu energia ta, să te consume. Nu îi ajuți! Te vor secătui și în loc să îți întindă mâna, îți vor întoarce spatele. Ține minte: singura persoană responsabilă pentru fericirea ta, ești tu!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook