Vă iubiți dar nu sunteți împreună? Cum va arăta viața ta, renunțând la persoana care ți-e sortită…

Cuplu de îndrăgostiți la apus de soare

Ai întâlnit persoana alături de care simți o puternică legătură emoțională, o atracție imposibil de descris în cuvinte.

Ai început să dezvolți sentimente care până atunci erau străine pentru tine – nimeni nu te-a mai făcut să simți așa.

Această legătură ți-a amplificat toate simțurile și parcă te-ai trezit din visul existenței tale în care trupul și mintea ți-erau amorțite. Acum simți că trăiești cu adevărat.

Această atracție pe care o simți, nu este doar la nivel intelectual, ci și spiritual – de aici și expresia ”mă simt ca în al nouălea cer”.

Se spune că iubirea te apropie mai mult de divinitate și este adevărat – iubirea înseamnă viață. Numai cei ce iubesc, trăiesc cu adevărat, ceilalți doar există.

Cu toate acestea, societatea ne învață că nu este bine, când vine vorba despre relații, să ne ghidăm doar după sentimente. Și astfel, oamenii nu își mai ascultă vocea interioară – inima, și cântăresc totul doar la nivel mintal.

Analizând totul pe orice alte criterii (inclusiv pe cel de conștiință) și nu emoțional, așa cum ar fi normal, concluzionezi că nu poți fi împreună cu persoana care te face să simți că trăiești cu adevărat și preferi să te stingi încet în interior, într-o agonie a neputinței, fără a da prea mare importanță iubirii și legăturii dintre voi.

Înainte să iei o decizie care îți poate marca viața, îți propun să facem o simulare a felului cum poate arăta viața ta renunțând la persoana care ți-e sortită:

Probabil, nu îți va lipsi iubirea din partea altei persoane, însă tu nu vei mai iubi niciodată la fel.

Cu siguranță viața ta va merge mai departe și vei întâlni pe altcineva de care te vei îndrăgosti și cu care vei întemeia o familie, veți avea copii și vă veți construi un rost împreună. Poate viața ta va părea perfectă însă, chiar și așa, ceva îți va lipsi.

Odată ce ai cunoscut armonia și chimia perfectă dintre două suflete, orice altă legătură ți se va părea incompletă. Vei rămâne cu un gol în suflet pe care nu îl vei putea umple cu nimic.

Mereu vei tânji după finalul celei mai frumoase povești pe care ai trăit-o vreodată și pe care ai lăsat-o neterminată. Sentimentele puternice nu se pot șterge, ele rămân în inimă și se pietrifică odată cu ea. Vei mai putea iubi dar niciodată la o asemenea intensitate.

Se spune că timpul vindecă răni, însă golurile din suflet le poate umple?

Acele goluri din suflet nu sunt altceva decât niște amintiri, dar nu ale tale, pentru că amintirile tale le porți în minte, ele sunt ale trupului tău. Îți amintești, chimia perfectă?

Fiecare celulă a trupului tău va suspina după persoana alături de care erai într-o armonie perfectă. Când ceva ți se pare imposibil, amintește-ți că și tu ești materie asemenea a tot ceea ce te înconjoară.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook