Cele 5 semne zodiacale cărora le este greu să spună „Te iubesc”…

Femeie care stă pe vârfuri când sărută un bărbat

Indiferent cât de bine merge o relație, unor oameni le este foarte greu să spună „Te iubesc”.

Este complet de înțeles, deoarece acesta este un moment foarte important și nu ar trebui să-l exprimăm fără să înțelegem. Există, totuși, unele semne care se chinuie puțin mai mult decât altele să rostească aceste două cuvinte.

Gemeni (21 mai – 20 iunie).

Cei care aparțin zodiei Gemeni, caută constant experiențe noi și cu greu se angajează suficient pentru a folosi cuvântul “dragoste” pentru a-și descrie sentimentele. Vor să se îndrăgostească, vor relații pe termen lung, dar nu își permit să se apropie atât de mult de nimeni.

Fecioară (23 august – 22 septembrie).

Se gândesc mult și vor să se asigure înainte de a face pasul cel mare și de a spune „Te iubesc”. Motivul Fecioarelor, care își pun la îndoială constant sentimentele, este acela că ele caută perfecțiunea.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie).

Le place stabilitatea, dar nu vor să arate că sunt vulnerabili. De aceea, înainte ca Scorpionii să-și exprime sentimentele, vor să știe că relația lor este ferm stabilită.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie).

Mintea celor care aparțin zodiei Capricornului, este practică. Ei cu greu devin emoționali. Sunt gata să părăsească o relație din primul minut în care văd că ceva îi deranjează. Dar dacă ajung până la punctul de a spune „Te iubesc”, intenționează să facă tot ce le stă în putere pentru a rămâne alături de persoana iubită.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie).

Sunt cu spirit liber și independența lor este prioritatea lor numărul unu. Vărsătorilor le este greu să se împace cu ideea de angajament, deoarece cred că își sacrifică libertatea personală. Dar când vor găsi o persoană care merită, îi vor da tot ce au.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook