Ține minte asta: Terminarea unui capitol înseamnă că poți trece la următorul!

Anxietate

Știu cât de mult doare. Îți văd emoțiile pe fața ta. Pot să văd simptomele durerii tale în corpul tău. Văd cicatricile de pe inima ta.

Pot simți tristețea în sufletul tău.

Îți văd corpul epuizat și nici măcar nu poți mânca din cauza depresiei. Îți pot simți apatia pentru tot ceea ce odată ți-a fost bucurie.

Știu cum este. Știu că în fiecare noapte nu poți dormi și că fiecare dimineață este o altă luptă pentru supraviețuire.

Știu cum este să-ți pierzi dorința de a trăi.

Dar hai să-ți spun ceva. Acesta nu poate fi sfârșitul. Nu poți pur și simplu să renunți. Ai o viață întreagă în față. Înțeleg că este prea mult pentru tine, că ți-ai pierdut chiar și cea mai mică credință din inima ta. Dar te așteaptă mult mai mult.

Nu te voi lăsa să te pierzi în lumea ta de deznădejde și disperare. Nu te voi lăsa să te îneci în durerea ta. Poate ți-ai pierdut credința, dar te voi ajuta să o aduci înapoi.

Tine minte asta: Terminarea unui capitol înseamnă că poți trece la următorul.

Știi cum merge, când o ușă se închide, alta se deschide. Este o parte naturală a călătoriei numită viață.

Așa că ai încredere în mine când spun asta. Universul are ceva mai bun pentru tine. Este cert. Trebuie doar să urmezi semnele, să accepți intervenția divină și să ai încredere în vocea ta interioară.

Știu că inima ta este frântă, dar trebuie să crezi că lucrurile mărețe îți vin în cale. Universul funcționează în moduri misterioase. Lucrează constant pentru tine. Chiar și atunci când viața te obligă să mergi pe drumuri întunecate și dificile.

Chiar și atunci când viața îți provoacă puterea mentală și emoțională. Chiar și atunci când te doare. Pentru că s-ar putea să nu vezi acum dar, până la urmă, totul cade la locul lui.

Tot ceea ce ți s-a întâmplat a făcut din tine persoana care ești acum. Prin urmare, cine ești astăzi, în acest moment, îți va afecta viitorul. Ai credinta. Și să nu renunți niciodată la visurile tale. Vin lucruri mai bune. Îţi promit!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook