Renunță la tot ceea ce îți provoacă nefericire, chiar dacă este o decizie grea!

Fată singură noaptea pe străzi

Adevărata schimbare a vieții tale o vei obține atunci când te vei accepta așa cum ești.

Se spune că timpul rezolvă toate problemele, însă principala noastră grijă ar trebui să fie timpul. Este un preț prea mare să aștepți ca timpul să rezolve anumite probleme în locul tău. Rezolvă-le tu! Timpul nostru este limitat.

Ne petrecem viața într-o căutare continuă a fericirii, însă fericirea nu este ceva ce poate fi găsit în lucruri sau persoane, ci în perspectiva în care noi privim viața. Fericirea, este însăși viața.

Pentru a fi fericit trebuie să te știi cu sufletul curat, iar pentru asta, nu este suficient doar sa nu greșești, ci să înveți să și ierți. Nu ierți pentru cel ce ți-a greșit, ci pentru tine. Tot timpul, celălalt, e cea mai mică grijă pentru majoritatea dintre noi.

Realitatea este că oamenii țin mai mult la lucruri și la orgolii decât la suflete.

Construim case și muncim pentru bijuterii și haine scumpe, fără să ne gândim că, de fapt, costul acestora sunt zile din viața noastră.

Am fi mai fericiți dacă am munci doar pentru cât avem nevoie ca să supravietuim, iar restul timpului să îl trăim, să ne bucurăm de viață, de natură, de oameni, de noi…

Devenim sclavii propriilor slabiciuni, pentru simplul motiv că ne lăsăm acaparați de lucrurile inventate tocmai pentru ca noi sa ni le dorim – să ne vindem zile de viața (zile petrecute la serviciu) pentru a le avea.

Am ajuns să trăim așa cum vor ceilalți care se folosesc de slăbiciunile noastre pentru a ne fura timpul.

Oamenii buni sunt ușor naivi, creduli…

De aceea, de cele mai multe ori sfârșesc lângă persoane care, nu numai că nu văd ce persoane minunate sunt, dar le și găsesc doar defecte. Cred că totul ține de propriile alegeri…

O schimbare care îți poate aduce fericirea, e oricând binevenită.

Adevărata fericire este în suflet, nu în lucrurile materiale pe care ți le doresti atât de mult. Viața e simplă…

Chiar dacă destinul nu a mai vrut să fac muzică, întodeauna muzica mă va ajuta să îmi amintesc cine sunt și ce mă definește: vise, emoții și senzații. Cu toții suntem făcuți din sentimente ce apropie oamenii, iar cel mai important este IUBIREA.

Să-ți construiești viața în jurul altei persoane, e ca și când îi oferi viața ta.

Fiecare merită să fie fericit. Renunță la tot ceea ce îți provoacă nefericire, chiar dacă asta doare! Suntem făcuți să rezistăm și durerii sufletești.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook