Când totul merge prost, citește asta!

Femeie toamna

Adevărul dur, este că viața se întâmplă oricum și nu-i pasă de ceea ce crezi. Părerea ta nu va opri momentele dificile.

S-ar putea să-ți pierzi slujba, un prieten s-ar putea îmbolnăvi, s-ar putea să suferi o lovitură financiară, casa tatălui tău s-ar putea prăbuși, sau s-ar putea să divorțezi după ani de căsnicie.

Știu. Am cunoscut greutățile, dar am învățat să-mi provoc sensul vieții – să refuz să renunț.

Cred că fiecare furtună se termină într-un curcubeu, dacă aștepți suficient să îl vezi.

Întotdeauna vor fi suișuri și coborâșuri, chiar dacă nu îți dai seama de lucrul acesta acum. Aceasta este realitatea.

Nu vă pot spune de câte ori m-am gândit; acesta este momentul meu – doar ca să mă prăbușesc din nou cu încă o dezamăgire. Și când le-am avut pe toate, a fost foarte greu să fiu recunoscător, pentru că atunci când nu vrei ceva, își pierde din valoare.

Dar, apoi, am învățat că dacă îmi schimb perspectiva și viziunea asupra “coborâșurilor” mele și dacă le văd ca pe o oportunitate, pentru ca rădăcinile mele să crească mai mult, voi vedea și câtă putere voi câștiga pentru a sta drept ca un arbore, puternic, în furtună.

Acum că mă gândesc înapoi, nu mi-aș fi dorit o viață ușoară.

Toate acele curcubee pe care le văd acum, toate miracolele pe care le văd în fiecare zi, fericirea care îmi umple sufletul în fiecare dimineață, ar fi fost pierdute.

Nu aș fi cunoscut dragostea oamenilor pe care acum îi numesc familie, dacă nu aș fi fost abandonat. Nu mi-aș prețui la fel de mult jobul, dacă nu m-aș fi luptat să ajung unde sunt acum.

Nu aș locui atât de aproape de mare și nu aș simți soarele în fiecare dimineață, dacă nu aș fi luat decizia de a rămâne în locul pe care îl iubesc.

Aceste încercări ale vieții, ne pot schimba percepția, pentru a ne ajuta să ne găsim propriul curcubeu.

Nu sper să trăiesc o viață plină de lucruri. Lucrurile sunt temporare. Se sparg, dispar și doar te mulțumesc pe moment.

Dar oamenii? Acele momentele petrecute alături de oamenii pe care îi iubești, făcând toate acele lucruri care îți aduc bucurie… Eu așa vreau să-mi umplu viața. Dorința mea, este ca și tu să poți găsi curcubeul în ploaie și să fii înconjurat de oameni care caută cu tine curcubee.

Fii cu oameni care îți doresc tot ceea ce este mai bun.

Fii cu oameni care te inspiră să faci mai mult și să crești. Și când viața devine grea, acești oameni te vor ghida să-ți găsești propriul curcubeu prin furtună.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook