Oamenii nerecunoscători, sunt aceia cărora li s-a dat totul și nu au apreciat nimic…

Femeie singură tristă

Suflete nerecunoscătoare și inimi goale, care au primit totul și nu au apreciat nimic.

Cei care nu și-au recunoscut niciodată greșelile care au dus la lipsa lor de fericire. Poate că nu meritau. Poate că nu aveau puterea să lupte. Acești oameni au tratat dragostea perfid și viclean, neînțelegând că dragostea adevărată nu trebuie batjocorită.

Nu trebuie să îți pară rău pentru acești oamenii, care nici măcar nu meritau atenția ta.

Nu te învinovăți dacă ai fost victima lor. Nu este vina familiei tale că te-a crescut cu valori si idealuri și că nu te-a învățat că nu trebuie să te încurci cu astfel de oameni.

Cine putea să știe că vei întâlni astfel de persoane, al căror singur scop este acela să distrugă tot ceea ce este frumos și să îți răpească zâmbetul? Poate că erau geloși pe zâmbetul tău, pentru că, poate ei, nu au avut niciodată unul.

Să nu cazi niciodată în capcana lor de a te face să-ți fie milă de ei. Nu îi lăsa să îți exploateze emoțiile tale pure, pentru că abia atunci va începe calvarul tău.

Te vei confrunta cu situațiile lor bolnave, cu problemele lor familiale, vei deveni psihologul și sponsorul lor. Iar atunci, după ce te vor scurge de toată energia pozitivă, vor încerca să creeze în tine o vinovăție uriașă.

Vor vrea să te vadă în durere.

Și atâta timp cât vor afla că încă te doare, plăcerea lor bolnavă le va oferi o satisfacție incomensurabilă că ai devenit ca ei. Apoi, vor dispărea din viața ta ca și când nu te-ar fi cunoscut niciodată, ca și când nu ai fi trăit și nu ai fi împărtășit nimic cu ei.

Acești oameni, la început, se prezintă ca fiind cei mai mari ghinioniști din lume. Sunt foarte calmi și vin cu o poveste despre cât de rău au fost ei tratați anterior. Sunt excelenți lingușitori și cioplitori.

Încearcă, pe cât posibil, să eviți a avea vreo legătură cu ei. Iar dacă deja ai astfel de persoane în viața ta, nu te grăbi, îndepărtează-te treptat. Nu-ți face griji pentru ei, vor găsi din nou următorul suflet bun alături de care să-și satisfacă complexele și nesiguranța. Întotdeauna găsesc.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook