Puterea ascunsă a zodiei tale! Află care sunt calitățile tale…

Femeie cu fața acoperită de un voal alb

Semnele zodiacale și punctele lor forte.

De obicei, spunem că unii oameni au un caracter mai puternic decât alții și acesta este un avantaj pentru a realiza ceea ce își doresc și pentru a face față dificultăților vieții.

Cu toate acestea, fiecare persoană își manifestă puterea în mod diferit. „Punctele forte” pot fi multe și diferite pentru fiecare dintre noi, oferindu-ne mijloacele pentru a face față mai bine provocărilor vieții de zi cu zi.

Care sunt punctele tale forte?

Pe baza zodiei tale, dacă vei profita de puterea ta ascunsă, vei face față mai ușor situațiilor cu care te confrunți. Și tu vei fi mai echilibrat(ă) față de tine și față de ceilalți.

BERBEC

Este timpul să plec.
Atunci când o situație este blocată, ești primul care îți dai seama și o sirenă de alarmă va suna în interiorul tău. Cu proceduri sumare, abandonezi nava care se scufundă și pleci în altă parte.

Determinarea Berbecului în aceste cazuri este proverbială și te ajută să economisești timp și energie. Ai o viață lungă în față și vei sta să te ocupi de treburi neterminate? Desigur că nu. Pentru tine există o singură direcție: înainte. Tai legăturile gordiene ale trecutului și mergi mai departe. Să stai și să te împotmolești, este o cădere pe care nu ți-o vei permite niciodată.

TAUR

Cel care perseverează învinge.
Încăpăţânarea Taurului este admirabilă. Odată ce ai decis ceea ce vrei, vei deschide calea spre a-l cuceri cu puterea unui… buldozer. Însă ai și un Dar în plus: că nu renunți să încerci, indiferent de câte dificultăți ai întâmpina.

Uneori poate părea temporar că te oprești, dar în realitate faci doar o pauză pentru a câștiga putere. Și vei reveni mai puternic. Pe plan intern, determinarea ta rămâne intactă. Dorința ta de a obține ceea ce îți dorești este steaua strălucitoare care te ghidează, fie că este vorba despre sentimentele tale sau despre carieră. Și vei persista, până când îl vei face al tău.

GEMENI

Nu o faci dacă nu dorești.
Geamănul se iubește suficient de mult încât nimic nu poate să-l oblige să facă lucruri din mers. Într-adevăr, în această chestiune, rar ești o victimă.

Aluneci ca o anghilă din orice situație neplăcută sau apăsătoare. Chiar dacă ești încolțit și nu poți scăpa, te vei da înapoi diplomatic și apoi îți vei face treaba. În secret sau deschis, nu ai nicio problemă. Dar o vei face.

Dacă cineva trebuie neapărat să fie nemulțumit de un aranjament sau de o situație, nu găsești niciun motiv să fii acea persoană. Și ai capacitatea de a o evita dar și capacitatea de dezarmare pentru a obține ceea ce vrei.

RAC

Fă bine și nu te întreba de ce.
Fiind unul dintre cele mai emoționante semne, nu rămâi niciodată neclintit în fața problemei altuia. Deși vei face fiecare sacrificiu pentru cei dragi, nu vei lăsa pe nimeni care suferă. Și acesta este lucrul adorabil la tine, că ajuți pe toată lumea fără niciun motiv, cum ar fi perspectiva de a primi ceva în schimb.

O faci pentru că funcționează pentru tine. Mai ales în vremuri dificile, în care toți intermediarii se confruntă cu tot felul de probleme, o astfel de atitudine arată o adevărată putere. Puterea de a te transcende pe tine însuți și interesul tău personal, găsind și arătând adevăratul sens al compasiunii.

LEU

Frica este putere.
Când unui om obișnuit îi este frică de ceva, el ezită și încearcă să evite. Dar un Leu nu va fi blocat de frica lui. Nu se lasă învins, în avans, de acest sentiment sâcâitor.

Nu numai că nu te vei da înapoi, dar vei înainta cu atâta impuls și hotărâre încât toată lumea îți va admira curajul. Sau mai degrabă ceea ce faci să pară curaj, pentru că în realitate nu ești invulnerabil la săgețile fricii. Folosești frica doar ca forță motrice, care te va umple de adrenalină. Ca un  încărcător, care îți va oferi energie, să te grăbești spre obiectivul tău.

FECIORĂ

Accept ceea ce nu pot schimba.
Tendința ta de raționalizare îți oferă un cadou valoros: acceptarea unor situații care nu pot fi schimbate. Nu este vorba despre resemnare, ci despre o evaluare obiectivă, ceea ce ca Fecioară ești renumită pentru capacitatea ta de a o face.

Cauți mereu să te miști în cadrul posibilului. Acceptarea a ceea ce nu se schimbă îți oferă o liniște interioară și un echilibru, întrucât nu ești chinuită de gânduri ipotetice „ce-ar fi dacă…”. Așa că poți să-ți continui drumul, fără să irosești energie și emoții, lovind… zidul.

La urma urmei, dacă nu te agăți de speranțe zadarnice și nu te eliberezi psihologic, mergând mereu înainte, s-ar putea să te trezești în fața unei alte uși.

BALANȚĂ

Văzând partea bună.
Lumea în care vrei să trăiești este frumoasă și… creată angelic. Desigur, realitatea nu este de acord, dar asta nu te împiedică să alegi să vezi partea bună a oamenilor. De aceea pariezi acolo și îi tratezi cu dulceață și diplomație.

Nu este ca și cum ai visa cu ochii deschiși și nu vezi lucrurile obiectiv. Pur și simplu lași deoparte negativul și lucrezi la partea pozitivă a situațiilor. Este ceva care ar putea ajuta pe toată lumea dacă ar putea să o facă. Acest talent îl ai în mare parte înnăscut. Și, după cum se spune, dacă te aștepți la bine, asta vei atrage în viața ta.

SCORPION

Dacă nu încerci, nu vei reuși.
Nimănui nu-i plac eșecurile. Și cu atât mai puțin unui Scorpion, un semn ambițios care nu se mulțumește cu nimic mai puțin decât primul loc.

Totuși, aveți un atu, chiar dacă nu reușiți. Crezi că o bătălie pierdută nu înseamnă că ai pierdut războiul. Și ai conștientizarea absolută a unui adevăr dovedit: acel eșec este un prim pas către succes, deoarece te învață greșelile de evitat.

Ai suficientă încredere în tine pentru a nu fi descurajat de un singur eveniment nefericit și să nu-l consideri un criteriu pentru abilitățile tale. Iar realitatea de obicei te justifică.

SĂGETĂTOR

Nu transpira, fă-o!
Nimeni nu contestă că, pentru multe lucruri, este nevoie de o pregătire psihologică și materială. Dar, pe de altă parte, mulți oameni ezită și rămân blocați, așteptând până când se simt suficient de pregătiți și încrezători pentru a încerca ceva. Din fericire, nu ești unul dintre ei.

Săgetătorii se grăbesc ca niște cai sălbatici, neîngrădiți, ca și centaurii care se luptă pentru a cuceri ceea ce își doresc. Și, în timp ce alții din poziția ta stă și se ocupă de lucruri și se confruntă cu nesiguranțele lor, tu ai început deja și ești la jumătatea drumului.

Uneori, trebuie doar să crezi asta pentru a o face și începi cu optimismul tău ca armă de bază, că până la urmă totul va fi bine.

CAPRICORN

Lucrurile personale sunt puse deoparte.
Uneori sentimentalismul nu numai că nu ajută, dar devine o frână în calea ta. Ai înțeles acest lucru și îl aplici sistematic. Desigur, asta nu înseamnă că devii obosit și insensibil, ci doar știi când să ridici ziduri psihologice ca să nu lași să te copleșească sensibilitățile inutile.

De exemplu, în a nu lua lucrurile personal. Nu-ți epuizezi energia încercând să-ți vindeci ego-ul rănit de un comportament sau de o acțiune a altora. În schimb, îi ignori și mergi pe drumul tău. Și păstrezi partea sensibilă a ta pentru oamenii și situațiile care chiar o merită.

VĂRSĂTOR

În afara șabloanelor altora.
Este uimitor cum ne irosim încercând să fim astfel, să fim plăcuți și acceptați de ceilalți. Dar tu, ca Vărsător, nu te confrunți cu astfel de probleme. Fraza „Cine ne place să ne placă așa, nu vom putea trăi pentru alții”, vă exprimă exact.

Nu numai că nu încerci să te încadrezi în “standardele” obișnuite ale oamenilor, dar îți afișezi diferența atât de confortabil (chiar și provocator uneori) încât este complet acceptată.

Astfel, reușești să câștigi farmec și succes prin autenticitatea și originalitatea ta. În același timp, te bucuri și de satisfacția morală că nu ai făcut niciun compromis în ceea ce crezi, susții și dorești.

PEȘTI

Sunt unic, nu?
Majoritatea Peștilor au un stil de personalitate care se remarcă prin idiosincrazii. Și dacă aparțineți acestei zodii, vă bucurați și, mai presus de toate, vă proiectați unicitatea.

Nu găsești niciun motiv să păstrezi un profil scăzut pentru a se potrivi cu mediul. Lasă mediul să se potrivească cu tine. Trucurile cameleon nu sunt pentru tine.

Chiar dacă nu-ți arăți sfidător diferența, te comporți confortabil, fără să-ți faci griji dacă alții vor fi surprinși sau chiar deranjați de opiniile și comportamentele tale. La urma urmei, aceasta este și exteriorizarea propriei puteri. Poți fi pur și simplu sinele tău minunat.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook