Și dacă dragostea care a plecat a fost totuși dragostea vieții tale, în cele din urmă își va găsi drumul înapoi la tine…

Și dacă dragostea care a plecat a fost totuși dragostea vieții tale, în cele din urmă își va găsi drumul înapoi la tine...

Definiția dragostei: Dragostea este atracția intensă dintre două persoane și este considerată cea mai puternică emoție. Definiția mea: Dragostea este un mare semn de întrebare. Și cine a reușit să determine definiția exactă a iubirii? Ei spun că dragostea trece prin iubire.

Dacă mă întrebi, îți spun că nu cred că o dragoste veche trece cu o dragoste nouă. Îți voi spune că puterea de a învinge o iubire veche, nu este în fața uneia noi, ci în tine. Și după ce trece timpul, rănile se închid și trecutul va fi o amintire, atunci vei găsi puterea de a te îndrăgosti din nou.

Știu, după o dragoste pierdută, după o mare despărțire, te închizi, ți-e frică să fii expus și îți este frică să te îndrăgostești din nou. Și poate că ideea de a te îndrăgosti de o persoană nouă ți se pare de neimaginat, ideea de a înlocui această iubire cu una nouă, este ceva ce nici nu vrei să-ți treacă prin minte și închizi urechile la vocile prietenilor tăi care strigă: „scapă de asta și mergi mai departe”.

Dar ce pot auzi urechile când inima are amintiri? Când inima este rănită și dezamăgită?

Ai luptat, ai pierdut, ai căzut, te-ai ridicat, ai luptat din nou, ai fost dezamăgit(ă), ai fost rănit(ă), ai închis ochii când adevărul era chiar în fața ta, dar ai plâns când a venit și ți-ai bătut în ușă, iar când dragostea își făcea bagajele și pleca, stăteai uitându-te și așteptând să se întoarcă.

Și timpul a trecut și ți-a fost frică de iubire, ți-a fost teamă că atunci când se va întoarce cu un nume nou vei fi iar rănit(ă). Totuși, permiteți-mi să îți spun un secret: dezamăgirea și durerea fac parte din bucuria pe care ți-o oferă iubirea.

Și viața continuă și oameni noi vor veni în viața ta și când vei fi gata, atunci îți promit că te vei îndrăgosti din nou. Când ești gata, inima ta se va deschide din nou către oameni noi.

Te vei îndrăgosti din nou și va fi la fel de magic ca prima dată.

Va veni din nou acea iubire care te va captiva și îți va umple stomacul de fluturi, care te va ține treaz(ă) noaptea și te va fermeca din ce în ce mai mult în fiecare zi. Va veni această persoană care te va face să uiți că ai fost cândva rănit(ă), ai cărei ochi îți vor bântui gândurile și al cărei zâmbet îți va umple inima de bucurie.

Și când vine acea dragoste, primești-o cu căldură, nu îți fie teamă de ea, apucă-o și fă-o a ta. Pune-ți cel mai frumos zâmbet și deschide-ți inima pentru ca ea să intre, dă-i șansa să te cucerească.

Nu compara, nicio iubire nu este ca alta, pot avea asemănări, dar nu sunt la fel. Unele sunt îmbrăcate intens în roșu, în timp ce altele sunt mai moi și mai pure, îmbrăcate în roz, dar niciodată în aceeași nuanță. Și dacă iubirea care a plecat a fost în cele din urmă iubirea vieții tale, în cele din urmă  își va găsi calea înapoi la tine.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook