12 promisiuni pe care ar trebui să ți le faci și să le respecți întotdeauna…

12 promisiuni pe care ar trebui să ți le faci și să le respecți întotdeauna...

Viața nu înseamnă doar curcubee și fluturi. Ea poate fi dură uneori.

Este posibil să fi plătit un preț mare pentru a ajunge atât de departe, așa că cel mai bun pariu este să-l faci să conteze cu adevărat, mergând înainte de oriunde te-ai afla.

Eliberează-te de negativitatea lumii – de sursele ignoranței care îți spun ce poți și ce nu poți face – jurând că vei privi înainte, să trăiești înainte și să fii înainte. Cu alte cuvinte, începe să îți faci promisiuni pozitive!

Promite-ți să reziști, să lupți mai tare, să râzi din ce în ce mai tare și să pălmuiești adversitatea în locul ei ori de câte ori îndrăznește să-ți stea în cale. Promite-ți că vei fi o forță de care trebuie să ții cont – pentru că ești o forță de care trebuie să se țină seama. Fă-ți aceste promisiuni și ține-le pentru totdeauna.

Spune: „Promit că…”

1. „Nu voi lăsa trecutul să mă tragă înapoi”

Problemele, slăbiciunile, eșecurile, regretele și greșelile îți vor arăta dacă ești dispus să te schimbi. Dacă nu ești dispus, atunci vor arăta doar ca o pedeapsă. Așa că, lasă-le să te învețe în fiecare zi. Acceptă totul ca pe o lecție învățată.

Dacă ai regretat unele dintre deciziile pe care le-ai luat în trecut, încetează să fii atât de dur cu tine. În acel moment, ai făcut tot ceea ce ai putut, cu cunoștințele pe care le aveai.

În acel moment, ai făcut tot ceea ce ai putut cu experiența pe care ai avut-o. Deciziile tale au fost luate de o minte mai tânără. Dacă ai lua deciziile cu înțelepciunea pe care o ai astăzi, ai alege altfel.

Așa că, acordă-ți puțină libertate. Timpul și experiența sunt o modalitate minunată de a ne ajuta să creștem și să învățăm să facem alegeri mai bune astăzi, pentru noi înșine și pentru cei de care ne pasă.

2. „Îmi voi stăpâni viața și nu-mi voi nega niciodată responsabilitatea pe care o am pentru ea”.

Majoritatea oamenilor au învățat că ar trebui să dea vina pe părinți, profesori, consilieri, sistemul de învățământ, guvernul etc., dar niciodată pe ei înșiși. Nu este niciodată, dar niciodată, vina lor… GREȘIT!

Este întotdeauna vina ta, pentru că dacă vrei să te schimbi, dacă vrei să-i lași în urmă și să mergi mai departe cu viața ta, ești singura persoană care poate face asta. Este mișcarea TA care trebuie făcută. Este responsabilitatea TA.

3. „Îmi voi vorbi amabil și conștient”.

Stai, ce tocmai ți-ai spus? Ar fi acestea cuvintele inspiratoare și încurajatoare pe care i le-ai spune unui prieten? Sau comentariile înjositoare pe care le-ai putea striga unui inamic, dacă nu ai avea inimă? Sau aprecierile negative ale vieții pe care le-ai mormăi dacă nu ai avea credință? Toată ziua vorbim în tăcere cu noi înșine și o parte din noi crede fiecare cuvânt.

Așa că rămâi conștient și întreabă-te: „Dacă aș avea un prieten care mi-ar vorbi mereu în același mod în care vorbesc eu cu mine însumi acum, cât timp l-aș lăsa să fie prietenul meu?”

4. „Voi asculta ceea ce îmi spune inima și sufletul”.

Când ceva te face să te simți bine, înseamnă că este potrivit pentru tine. Și dacă simți cu adevărat că ceva nu este în regulă, atunci probabil că nu este. Acordă atenție sentimentelor tale autentice și urmează-le acolo unde te conduc. Când îți urmărești vocea interioară, ușile tind să se deschidă pentru tine, chiar dacă de cele mai multe ori sunt inițial închise.

5. „Voi trăi o viață care mi se potrivește mie, nu una care se potrivește altora.”

Permite-ți să urmezi calea care te face fericit. Și îți vei da seama că unii oameni, din viața ta, vor refuza să meargă lângă tine atunci când începi această călătorie. Pur și simplu nu vor aproba nimic din ceea ce spui și aceasta este în regulă.

Uneori, atunci când tu însuți te angajezi să-ți creezi propria fericire, aceasta intră în conflict cu percepțiile celorlalți. Uneori, când câștigi ceva mare, trebuie să renunți la altceva. Și uneori acel “altceva” sunt niște oameni care vor doar să faci ceea ce vor ei să faci.

6. „Voi pune capăt relațiilor care nu mai funcționează…”

Majoritatea oamenilor vin temporar în viața ta, doar pentru a te învăța ceva. Ei vin și pleacă, însă fac o oarecare diferență. Și este în regulă că nu mai sunt în viața ta. Nu toate relațiile durează, dar lecțiile pe care ți le predau durează.

Dacă înveți să-ți deschizi inima și mintea, vei realiza că toți, chiar și cei care te înnebunesc, te pot învăța ceva care merită. Uneori te vei simți ciudat când îți vei seama că ai petrecut atât de mult timp cu cineva cu care nu mai ești conectat, dar așa ar trebui să fie. Ești exact acolo unde trebuie să fii. Toți suntem.

7. „Nu voi permite ca nicio situație să-mi fure permanent zâmbetul”.

Chiar și atunci când vremurile sunt grele, acordă-ți un minut pentru a-ți aminti cine ești. Oprește-te un minut pentru a reflecta asupra lucrurilor care au un sens real și de durată în viața ta. Și apoi zâmbește privind cât de departe ai ajuns.

Sincer, nimic pe lumea asta nu este mai frumos și mai puternic decât un zâmbet care s-a chinuit să apară în mijlocul lacrimilor. Orice prost poate fi fericit când vremurile sunt ușoare.

Este nevoie de un suflet puternic și de o inimă adevărată pentru a face să apară zâmbete prin situații care ne fac să plângem. Nu contează cât durează, va trece. Continuă. La urma urmei, situațiile grele construiesc oameni puternici.

8. „Voi sărbători și voi aprecia viața pe care o am”.

Prea mulți oameni supraestimează ceea ce nu este și subestimează ceea ce este. Nu fi unul dintre ei. Ia o gură de aer proaspăt. Trecutul este în spatele tău.

Concentrează-te pe ceea ce poți face astăzi, nu pe ceea ce ai fi putut sau ar fi trebuit să faci ieri. Amintește-ți că, pentru tot ceea ce ai pierdut, ai câștigat altceva. Apreciază ceea ce ai și cine ești astăzi. Viața nu trebuie să fie perfectă pentru a fi grozavă. Numără binecuvântările, nu problemele.

Nu costă nimic să gândești pozitiv și să schimbi lucrurile în bine. Îți controlezi gândurile, așa că folosește-le bine pentru a oferi acțiunilor și vieții tale un avantaj puternic.

9. „Îmi voi da seama și îmi voi folosi puterea pentru a face diferența”.

Cel mai comun mod în care oamenii renunță la putere, este să recunoască că sunt slabi. E greșit. Într-o lume plină de îndoieli, merită să îndrăznești să visezi. Într-o lume plină de furie, merită să îndrăznești să ierți.

Într-o lume plină de ură, îndrăznește să iubești. Într-o lume plină de neîncredere, merită să îndrăznești să crezi. Și odată ce o faci, vei găsi acea putere despre care credeai cândva că îți lipsește.

10. „Mă voi dedica pentru a mă perfecționa”.

Orice merită făcut, merită făcut corect. Și perfecțiunea nu vine niciodată din întâmplare. Este rezultatul unei intenții înalte, al efortului concentrat, al direcției inteligente, al execuției abile și al viziunii de a vedea obstacolele ca oportunități.

De asemenea, este important să reții că auto-vindecarea nu poate fi judecată privind locul unde te afli la un moment dat, ci măsurând distanța pe care ai parcurs-o de unde ai început.

11. „Mă voi întinde constant dincolo de zona mea de confort”.

A te lupta, nu înseamnă că eșuezi. Orice mare succes necesită o luptă egală pentru a ajunge acolo. Când lupți, atunci devii mai puternic și mai inteligent.

Exersează constant până la punctul în care te afli la limita abilităților tale, întinzându-te din nou și din nou, greșind, poticnindu-te, învățând din acele greșeli și întinzându-te și mai mult.

12. „Voi îmbrățișa schimbările pe care știu că trebuie să le fac”.

Viața este un act de echilibru între „a reține” și „a renunța” – „a reține” și „a merge înainte”. Ne luptăm să facem alegerile corecte, dar de unde știm când este cu adevărat timpul să mergem mai departe cu viața noastră? Semnele nu sunt întotdeauna ușor de înțeles. Relațiile, locurile de muncă, chiar și orașele în care trăim au o dată de expirare.

Uneori suntem prinși în ceva care nu funcționează de teamă că nu ne vom putea adapta la schimbările necesare. Și, prin urmare, rezultatul este întotdeauna același: mai multă durere, dezamăgire uriașă și regret de durată. Fii inteligent. Îmbrățișează schimbările pe care știi că trebuie să le faci!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook