Răbdarea mea s-a terminat și așteptarea la fel…

Femeie fericită lângă o mașină

Toată viața, de când mă știu, am așteptat câte ceva. Am așteptat să vină weekend-ul, ca să mă văd cu prietenii. Am așteptat să vină sărbătorile, pentru a petrece timp cu familia. Am așteptat concediul pentru a călători. Am așteptat să fie cald pentru a mă bucura de natură.

Am așteptat să îmi îndeplinesc toate visurile pentru a fi fericit. Și ce să vezi? Când toate acestea au venit, aproape că niciodată nu am făcut ceea ce mi-am dorit. Fie pentru că planurile mele s-au schimbat, fie pentru că au apărut alte așteptări.

Viața este o așteptare continuă.

Așteptăm momentele potrivite, așteptăm momentele cruciale. Așteptăm să fim motivați și mai apoi să acționăm. Și uite așa ne trece viața, fără să apucăm să trăim cum ne place.

Când sosesc aceste momente, închidem ochii și ne pierdem, lăsând momentele potrivite să treacă pe lângă noi. La fel ca atunci când facem o fotografie cu prietenii; stăm concentrați și chiar atunci când fotograful acționează butonul, noi întoarcem capul sau vorbim.

Așa se întâmplă și în relații. Ratăm momentele potrivite și apoi așteptăm cu răbdare să apară altele.

Îmbrățișează-l pe cel de lângă tine și nu mai pune atâtea condiții. Fă-o astăzi, fiindcă nu se știe dacă va mai exista o dată viitoare. Momentul cel mai potrivit, este acum!

Fă ceea ce dorești, atunci când dorești. Nu mai amâna! Viața nu poate fi amânată, se întâmplă acum. Acesta este momentul tău. Timpul este limitat.

Nu trebuie să așteptăm să vină vara pentru a sta la soare. Într-un colț al lumii este vreme tocmai bună de făcut plajă. Zic și eu, este doar un exemplu. Ceea ce vreau să spun, este că a venit vremea să trăiești, nu doar să supraviețuiești.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook