Cele 5 legi ale Karmei pentru dragoste…

Femeie pe plajă

Legile Karmei pot fi văzute ca versiunea budistă și indiană a Regulii de Aur, care înseamnă, practic, să faci altora așa cum ai vrea ca ei să-ți facă ție.

Această regulă de aur a fost folosită de aproape fiecare religie din lume, deoarece ne învață că suntem responsabili pentru acțiunile noastre.

Budismul face un pas mai departe, integrând intenția și gândirea împreună cu cuvintele și acțiunea. Tot ceea ce simțim, spunem, facem și fiecare alegere pe care o facem se răspândește în timp, iar acele alegeri sunt karma noastră, fie ele bune sau rele. Consultați aceste 5 legi ale karmei:

Legea neutralității

În același mod în care gravitația acționează ca o forță neutră și stabilă, Legile Karmei se aplică tuturor ființelor în mod egal, fără excepție. Ele acționează fără ca cei dragi să fie blestemați. Există doar ființele divine modelate de Creator și toate acestea primesc iubire și îngrijire în mod egal, profund și complet.

Legea cursurilor

Atunci când ne reîncarnăm, este pentru ca să învățăm cum arată sau nu dragostea. Când ne mișcăm între lumi ale dualității, învățăm experimentând contrariile extreme: bine-rău, problemă-soluție, etc., până când suntem capabili să creștem în iubire divină, bucurie și conștientizare. Mergem în cercul divin până ne învățăm lecțiile.

Legea echilibrului

Scopul învățării lecțiilor este de a obține un simț al echilibrului. Dezechilibrele sunt cele care conduc ciclul tău personal de reîncarnări. De exemplu, dacă ai ură pentru ceva, te-ai reîncarnat și pentru asta, astfel încât să ai șansa de a atinge echilibrul.

Pentru că nu poți înțelege cu adevărat un lucru decât atunci când devii acel lucru. Suspendarea criticilor cu rea-credință și creșterea așteptărilor utopice.

Legea extinderii

Deoarece totul în univers este energie, universul se extinde constant de la niveluri vibraționale inferioare la cele mai înalte. Și din cauza acestei expansiuni constante, schimbarea și creșterea nu sunt sigure.

Universul crește țesându-și calea prin haos, reorganizare și ordine într-un ciclu lung și nesfârșit de schimbare și creștere, care găzduiește speranța unei îmbunătățiri continue.

Legea Iubirii

Karma se întoarce la locul inițial cu dragoste. Întregul scop al Karmei este de a-ți propulsa sufletul într-o călătorie personală de reîncarnare prin univers, aducându-ne în cele din urmă pe toți într-o stare de iubire divină, bucurie și conștientizare. Karma se oprește atunci când ți-ai perfecționat capacitatea de a iubi necondiționat.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook