5 Semne de avertizare că „nu trăiești”, ci doar exiști!

Femeie cu ochi albaștri

Când auzim pe cineva spunând “trăiesc cu adevărat”, adesea ne gândim la ceva extrem, cum ar fi căderea liberă sau înotul alături de rechinii. Dar lucrurile nu stau chiar așa.

A trăi cu adevărat, înseamnă a urma un adevăr simplu: „când va veni timpul să mor, nu voi regreta nimic”.

Realizează-ți toate visurile și dorințele pe care le ai în inima ta.

Poate că nu poți avea aventuri nebune, dar nu acesta este scopul. Trebuie să-ți trăiești propria aventură.

Trăim o singură dată și, a lăsa zilele să treacă, nu este un mod de a trăi cu adevărat. Mai jos sunt 5 semne de avertizare care îți vor arăta că „nu trăiești”, ci doar exiști.

1. Lași oamenii negativi să îți aducă obstacole în viață.

Când suntem încântați de o decizie sau de o schimbare majoră, este firesc să dorim să o împărtășim cuiva. Oamenii negativi îți vor indica motivele pentru care ceea ce vrei să faci este imposibil. Ei vor alimenta în tine toate aceste îndoieli care te vor reține.

Ar putea fi o persoană care, în mod evident, este negativă sau cineva care încearcă să te descurajeze cu zâmbetul pe buze. Dar dacă vrei cu adevărat să trăiești, trebuie să alungi oamenii negativi din viața ta.

2. Ai convingeri limitate.

Fie că este vorba de îndoială, frică sau gânduri negative despre noi înșine, toți ne luptăm cu acele credințe care ne limitează. Dacă vrei să trăiești cu adevărat, începe prin a învinge gândurile care te rețin.

Ceea ce credem, afectează deciziile pe care le luăm. Realizează că ești puternic(ă) și capabil(ă) și că poți face orice. Nimic nu te poate opri!

3. De obicei, mai degrabă regreți decât să speri în ceva.

Când te gândești la viața ta, mai simți speranță? Când lăsăm tristețea să ne învingă și nu facem nimic în privința visurilor noastre, este ușor să ne pierdem orice speranță.

Trăiești o singură dată, iar cel mai rău mod de a trăi este să lași visuri neîmplinite și o tristețe nesfârșită. Nu lăsa niciodată speranța să moară în mintea și în inima ta.

4. Nu îți îndeplinești visurile.

Doar stai și privești în jurul tău și visezi la viața perfectă sau încerci să îți îndeplinești visurile?

Nu susțin că este ceva ușor, dar este posibil. Prea mulți dintre noi ne simțim mulțumiți doar visând. Totuși, ceea ce te așteaptă după realizarea visurilor tale, este mult mai important decât visurile în sine.

5. Preferi să colectezi bunuri materiale decât experiențe.

Când te apropii de sfârșitul vieții tale, nu îți vei aminti toate acele lucruri pe care le-ai adunat – îți vei aminti doar experiențele tale incredibile. Desigur, nu este nimic rău în a avea lucruri drăguțe, atâta timp cât acestea nu îți înlocuiesc dorința de a trăi cu adevărat.

Dacă descoperi că oricare dintre cele enumerate mai sus te rețin, ia marea decizie astăzi și spune: destul! Începe cu un vis și un plan și, mai apoi, ia măsuri pentru a-l transforma în realitate.

Este incredibil când, la un moment dat, ni se deschid multe alte uși. Nu mai amâna. Începe să trăiești cu adevărat de astăzi. Deci, trăiești cu adevărat sau doar exiști?

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook