Dacă răspundeți “DA” la aceste întrebări, atunci ați găsit cealaltă jumătate…

Animație cuplu

Este adevărat că atunci când suntem mulțumiți de relația noastră, simțim că anii trec mai repede. Dar când suntem într-o relație nefericită, atunci simțim că anii trec încet.

Având un partener bun alături, putem depăși mai ușor toate obstacolele și problemele pe care viața ni le rezervă.

Crezi că ai găsit partenerul potrivit?

Pentru a te asigura că ai lângă tine partenerul potrivit, răspunde la întrebările de mai jos. Și dacă răspunsurile tale sunt “DA” la toate întrebările, înseamnă că ai găsit persoana potrivită.

Aveți încredere unul în celălalt?

Încrederea este cel mai important lucru de luat în considerare atunci când suntem într-o relație. Dacă nu aveți încredere unul în celălalt, atunci poate că este mai bine să nu fiți împreună. Trebuie să fiți sinceri unul cu celălalt pentru a avea respect reciproc.

Aveți un stil de viață compatibil?

Îți place să te plimbi în fiecare duminică și partenerul tău preferă să stea acasă și să se uite la filme? Ești vegan și partenerul tău vrea să mănânce carne tot timpul, sau invers? Dacă aveți obiceiuri complet diferite, atunci pot apărea probleme.

Învățați unul de la celălalt?

Viața este o călătorie și, ca orice călătorie, este mult mai interesant și mai plăcut dacă o împărtășești cu cineva care te poate învăța lucruri noi. Partenerul poate să-ți deschidă ochii către noi moduri de gândire. Cuplurile care învață unul de la celălalt, vor trăi o viață mai fericită.

Râdeți împreună?

O persoană cu simțul umorului te poate face să vezi viața într-un mod mai pozitiv. Dacă ești cu o persoană care te face să râzi, chiar și o zi lungă și grea, va părea mult mai frumoasă.

Vreți aceleași lucruri?

Ai discutat cu partenerul tău despre obiectivele tale pe termen lung? Când ești cu persoana potrivită, obiectivele voastre se vor alinia.

Îl(o) iubești așa cum este?

Oamenii nu se schimbă. Sau, mai degrabă, se pot schimba, dar numai atunci când decid să se schimbe în propriile lor condiții. Dacă îți iubești partenerul, însă vrei să fie mai înțelept, mai puțin obositor, etc., atunci aceste resentimente se vor agrava de-a lungul anilor.

Când găsești persoana potrivită, totul în viață va deveni mai frumos. Dacă ai probleme, el/ea te va sprijini. Dacă vrei să faci niște schimbări mari în viața ta, el/ea te va sprijini. Dacă trăiești o tragedie, te va lăsa să plângi pe umărul lui/ei. Partenerul potrivit îți poate face călătoria vieții foarte frumoasă și plăcută.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook