Cel mai mare risc în dragoste, este o a doua șansă…

Femeie cu privirea serioasă

Am citit undeva, zilele trecute, că dacă dai cuiva o a doua șansă, este ca și cum i-ai da un al doilea glonț pentru arma sa, pentru că nu te-a nimerit cu primul. Și ce pot să spun? Viața mi-a dovedit că, atunci când vine vorba de relații amoroase, cam așa stau lucrurile.

Dacă această persoană căreia i-ai dat dragostea ta, te-a înșelat, te-a batjocorit, te-a trădat, te-a umilit, ce ar trebui să facă pentru a-i oferi o a doua șansă? Să o facă din nou?

Oamenii nu-mi schimbă privirea.

Atitudinile se pot schimba dacă se dorește cu adevărat, dar caracterul unei persoane este adânc înrădăcinat în nucleul său.

Dacă te-a înșelat o dată, o va face din nou. Dacă te-a mințit o dată, o va face din nou. Dacă a înșelat pe cineva pentru a fi cu tine, crede-mă, te va înșela și pe tine.

Persoana care face cele de mai sus, nu te apreciază cu adevărat, nu te iubește cu adevărat, nu te respectă. Pentru că persoana care te iubește, nu te rănește în acest fel.

Nu le mai căuta scuze, doar pentru a te simți bine în privința alegerii tale. Vrei să te mint? Cum că va merge totul bine? Nu am de gând să o fac.

Dar spune-mi, ce se întâmplă dacă el/ea este excepția? Există întotdeauna excepții, dar ești sigur(ă) că dorești să îți bazezi deciziile pe o “ruletă”? Fă-o dacă vrei. Ce pot să spun…

Dar când te va răni din nou, nu veni pe pagina mea plângând, nu-mi spune că ai crezut, dar ai fost trădat(ă). Pentru că atunci când o va face din nou, tu vei fi cel/cea care i-ai dat glonțul!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook