Slabe, plinuțe, scunde, înalte, cu vergeturi sau fără… FEMEILE sunt frumoase!

Grup de cinci fete

Slabe, plinuțe.. scunde, înalte.. Femeile sunt frumoase! Toate sunt unice.

Idealul fictiv a fost supraestimat. Ne străduim să creăm o imagine bazată pe tendința actuală. Nu există un standard specific de frumusețe! Acestea sunt modelate și consolidate de industriile globale pentru a orienta și direcționa consumatorul.

Toate femeile sunt unice, toate sunt frumoase – fiecare în felul ei!

Ajunge cu presupusele dive și superficialele creaturi pe care le lăsăm să se formeze! Ajunge cu nesiguranța cu care umplem copiii mici, făcându-i să se simtă că nu sunt simpatici sau destul de drăguți, pe baza pozelor cu filtre, nerealiste, care inundă mass-media. Ajunge cu atașamentul nostru față de aparență.

Gata cu conformitatea!

Ajunge cu obsesia perfecțiunii. Nu există perfecțiune, iar asta face femeia și mai frumoasă, ne face să fim mai umani! Îmbătrânirea pielii este frumoasă. Părul alb este frumos. Ridurile de pe față sunt frumoase.

Trupurile afectate de naștere, au o frumusețe aparte.

Pistruii de la soare sunt plăcuți. Kilogramele în plus pe care le iubești, sunt frumoase. Vergeturile care ți-au rupt pielea în timp ce aceasta creștea, sunt frumoase. Cicatricile pe care le-ați dobândit pe parcursul vieții, sunt frumoase.

Tot ceea ce alcătuiește povestea ta, este frumos. Este ceea ce a contribuit la formarea ta. Corpul tău este împrumutat, tu fiind doar o trecătoare prin această lume. Respectă-l! Atenție la el! Acceptă-l! Trupul tău este ceea ce ai, el este ceea ce merge cu tine. Iubește-l!

Dacă ne-am ocupa de sufletul nostru la fel de mult precum o facem cu înfățișarea noastră… Dacă am investi în educația noastră, dar și în a copiilor noștri. Dacă am înțelege și am transmite posterității că este înțelept să fim curați, îngrijiți, decenți, având în vedere că suntem ființe sociale.

Dar, de importanță primordială, este caracterul nostru, educația, sufletul pe care îl purtăm, ceea ce emitem. Dacă am face toate acestea, totul în jurul nostru ar deveni încet, în esență, mai frumos, mai luminos, mai real.

Dar aproape totul se învârte în jurul banilor, puterii și s3xului.

Ne străduim să devenim în mod ideal „frumoși” sau puternici, astfel încât să putem cuceri pe oricine și să obținem orice ne dorim, satisfăcându-ne egoul prin plăcerea puterii.

Există cineva potrivit pentru fiecare dintre noi. Imaginea noastră, nu ne va respinge persoana care este pentru noi. Când două persoane se potrivesc, când ele sunt făcute una pentru cealaltă, aspectul nu va schimba nimic în ceea ce privește această uniune.

Dacă imaginea noastră nu ar exista, dar sufletele noastre ar reflecta lumină, reflectând puritatea pe care o emanăm, atunci am vedea mai corect frumusețea. Ne-am ghida după esența ființei noastre, fără influențe materiale. Într-o lume ideală, am fi dragoste!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook