Când femeia îți spune că s-a terminat, s-a gândit bine…

Femeie în rochie roșie

O relație are un început, un prezent sau un sfârșit.

Lăsând deoparte scenariul urât al unei lovituri de soartă, este matematic cert că, dacă într-o relație nu se ajunge la căsătorie, mai devreme sau mai târziu, se ajunge la despărțire.

Se spune că, într-o despărțire, ambii sunt de vină. Dar asta, pentru mine, este una dintre cele mai mari prostii care mi-a ajuns la urechi. Adevărul este că, este inutil să cauți responsabilitatea într-o despărțire.

Nu vorbim de companii care s-au prăbușit din cauza unor calcule greșite, ci de oameni care nu s-au putut regăsi într-o relație. De ce nu s-au regăsit, este o altă problemă.

Toată lumea știe adevărul despre propria relație. Cât despre vina ambilor parteneri într-o despărțire, bineînțeles că nu este vina ambilor, din moment ce doar unul vrea să divorțeze.

Din când în când, aud oameni dând niște interpretări ciudate despre modul în care s-au despărțit de celălalt. Nu trebuie să căutăm departe.

Nu sunt puține momentele când, unii, au fost surprinși de ușurința cu care iubita i-a părăsit. Unii au spus că a fost crudă, alții mai impulsivi au folosit descrieri mai dure. Dar, în realitate, nimeni nu știe ce motive au existat la baza deciziei ei.

Ceea ce nu au înțeles ei, este că femeile sunt neclintite în privința despărțirii lor, deoarece este o decizie pe care au luat-o cu mult înainte de a le spune „la revedere”.

În majoritatea celorlalte relații, femeile pleacă înainte de a-și anunța decizia.

Este în natura lor. Se înstrăinează, lucrează la asta, pleacă și nu se mai întorc niciodată. Ele iau rar astfel de decizii în căldura sufletului lor, spre deosebire de un bărbat al cărui „divorț” nu are aceeași greutate.

Prietene, când iubita ta își ia rămas bun, fii sigur că s-a gândit bine. Cu siguranță, nu poate ști exact cum va fi fără tine, dar cert este că ea vede de multă vreme viața fără tine.

S-ar putea să aibă pe altcineva, sau s-ar putea să fie pur și simplu alienată sau să-și piardă entuziasmul.

Dacă te așteptai la ceva mai mult din cauza presupusei ei iubiri, ar trebui să realizezi rapid că ai judecat greșit.

Uneori primești semnalul de despărțire, dar nu îl decodezi.

De ce nu ai înțeles semnele rele și de ce nu ai cerut o explicație înainte, este o altă chestiune. Poate ai crezut că este temporar. Poate încă crezi că, cu cât știi mai puțin, cu atât dormi mai bine…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook