Te-ai născut pentru mai mult decât pentru a merge la muncă, pentru a plăti facturi și pentru a muri…

Femeie sexy la birou

Poate că, acum, mai mult ca niciodată, trebuie să înțelegem că, da, ne-am născut pentru mai mult decât pentru a avea un loc de muncă, pentru a ne putea plăti facturile.

Acum, mai mult ca niciodată, suntem în pericol să renunțăm la speranță, efort și reacție. Acum, mai mult ca oricând, suntem sufocați de anxietate, paralizați de frică, și îngroziți de nesiguranța zilei de mâine.

Pentru că, atunci când sufletul nostru este acoperit de întuneric, este greu să vedem lumina – să vedem că suntem aici pentru ceva mai mare.

Merităm o viață cu mai multă perspectivă.

Nu lăsați paralizia mintală, mentală și spirituală a vremurilor în care trăim, să acopere, ca un văl, soarele, luna și stelele.

Trebuie să credem în măreția existenței noastre, în unicitatea noastră și în forțele noastre.

Și ar trebui să activăm acele forțe care există cu siguranță în noi, pentru a ne schimba psihologia. Omul poate face orice atunci când vrea și decide să lucreze cu credință, cu voință și cu putere.

Fiecare dintre noi posedăm aceste virtuți în interiorul nostru.

Trebuie doar să le dezgropăm și să ne înarmăm cu entuziasm, încăpățânare și perseverență. În repetate rânduri, s-a dovedit că nimic nu-l poate opri pe cel care își dorește ceva cu adevărat.

Găsește-ți propriul „buton de pornire” și crede în tine.

Pentru că valorezi mult mai mult decât crezi. Pentru că valorezi mult mai mult decât ne-a făcut să credem, în ultimii ani, societatea în care trăim.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook