La momentul potrivit din viața ta, vei primi ceea ce meriți…

Femeie cu ochelari de soare privește spre cer

Știu că uneori viața te sperie. Știu că te gândești la ce îți rezervă viitorul și că ești speriat.

Știu că uneori te simți blocat în prezent pentru că a devenit rutină. Știu cât de frustrant este să ai visuri mari și să nu reușești să le realizezi imediat. Uneori, simți că nu vei putea niciodată să ajungi acolo unde vrei.

Ai planuri mari pentru viitor și ești atât de concentrat pe realizarea lor, încât uiți să trăiești în prezent. Uiți să te bucuri de viață și să fii entuziasmat de lucrurile mărunte. Uiți să fii recunoscător pentru tot ceea ce ai realizat până acum. Nu face asta!

Încetează să te mai pedepsești pentru lucrurile pe care nu le-ai făcut așa cum ți-ai dorit.

Toate aceste „fundături” pe care le-ai creat pentru tine, sunt moartea fericirii tale. Ai fost atât de stresat, încât ți-e frică să lași lucrurile să meargă de la sine. Te înțeleg. Mulți oameni sunt în aceeași poziție cu tine, îngroziți de viitor și stresați pentru că nu sunt acolo unde își doresc să fie.

Ei uită, și tu uiți, la fel ca și mine, că ar trebui să fim capabili să acceptăm lucrurile așa cum sunt și să nu ne mai așteptăm ca acestea să se schimbe automat.

Cu toții trebuie să încetăm să ne plângem și să supra-analizam tot ceea ce ni s-a întâmplat și să nu ne mai facem griji pentru tot ceea ce urmează să vină. Trebuie să începem să ne trăim viața în prezent. Pentru că asta este tot ceea ce avem.

Nu-ți mai trăi viața ca și cum ar fi o cursă.

Crede că va veni momentul potrivit. Ai încredere în acest proces. Vei ajunge unde vrei. Vei cumpăra mașina pe care ți-o dorești. Vei avea apartamentul mult visat. Te vei căsători și vei avea copii.

Dacă toate aceste lucruri nu s-au întâmplat încă, asta nu înseamnă că nu se vor întâmpla niciodată. Veți obține tot ceea ce îți dorești și meriți. Dacă te vei relaxa, și dacă vei crede că totul se va întâmpla, la momentul potrivit chiar se va întâmpla.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook