Zece lucruri ciudate pe care bărbații le găsesc atractive la femei!

Femeie desculță într-o gradină cu flori

Femeile obișnuiesc să creadă că, bărbații, se îndrăgostesc doar de femeile care au un corp impecabil, însă acest lucru nu este adevărat!

În realitate, lucrurile pe care bărbații le găsesc atrăgătoare la femei, nu au nicio legătură cu un corp impecabil, cu ținuta senzuală sau cu o înfățișare uluitoare.

Vezi mai jos zece lucruri ciudate pe care bărbații le găsesc atractive la femei:

Întinderea de dimineață

Desigur, bărbaților le plac tocurile înalte și fustele scurte, dar a vedea o femeie în mediul ei, în propriul cămin, poate fi și mai senzual. Bărbaților le place când femeia se ridică din pat și se întinde. Bărbații le găsesc pe aceste femei, lipsite de apărare, vulnerabile și deschise.

Părul dezordonat

S-ar putea să petreci mult timp încercând să-ți coafezi părul, dar bărbații vor găsi întotdeauna părul natural mai frumos. De fapt, ei preferă părul dezordonat, nu cel coafat.

Fara machiaj deloc

Bărbaților le plac femeile machiate mai puțin sau deloc, pentru că preferă naturalețea. Majoritatea bărbaților se sperie când sărută o fată și apoi sunt acoperiți cu ruj. Uneori, machiajul poate fi mai mult o piedică decât o atracție.

Abdomenul rotunjit

Contrar credinței comune a femeilor, cum că bărbaților le place abdomenul subțire și tonifiat, un abdomen complet plat poate fi dezamăgitor.

Nu există nimic mai frumos decât o burtică moale și rotundă. Una dintre cele mai sexy femei din toate timpurile, Marilyn Monroe a spus odată: „O femeie fără burtă, este ca o casă fără balcon”.

Ridurile

Ridurile deranjează mai mult femeile decât bărbații. De fapt, majoritatea bărbaților găsesc noile linii care se formează pe față, incredibil de atractive. La urma urmei, ridurile sunt semne de experiență, maturitate și înțelepciune.

Poftă bună

Femeile care își fac prea multe griji cu privire la dieta lor, nu sunt prea atractive pentru bărbați.

A avea un apetit sănătos și a putea mânca orice vrei în fața unui bărbat, înseamnă că ești încrezătoare și că nu-ți pasă de ceea ce cred ceilalți. Astfel de femei câștigă foarte repede încrederea bărbaților.

Ochelari pentru miopie

Ochelarii pentru miopie pot fi o durere mare în adolescență, însă la vârsta adultă, pot face o femeie foarte senzuală. De fapt, femeile care poartă ochelari pentru miopie, atrag mai mult atenția bărbaților, decât cele care nu poartă.

Ochelarii de miopie pot face o femeie să arate, fie lipsită de apărare, fie foarte independentă și foarte încrezătoare.

Părți ale corpului nebronzate

Femeilor nu le place când își văd propriile părți ale corpului nebronzate. Totuși, această “problema”, nu pare să îi preocupe deloc pe bărbați. De fapt, mulți bărbați consideră acest contrast foarte sexy, după cum relatează destora.

Fustele lungi

Fusta lungă, arată la fel de senzual ca și cea scurtă. Este precum un secret care așteaptă să fie dezvăluit. Chiar dacă iubitul tău ți-a văzut picioarele de o mie de ori, o fustă lungă îi va entuziasma întotdeauna imaginația.

Desculță

Majoritatea bărbaților găsesc picioarele goale ale femeilor incredibil de senzuale. Au trecut vremurile în care, bărbații, vedeau picioarele goale ale femeilor abia după căsătorie. Cu toate acestea, chiar și astăzi bărbații sunt atrași de această parte a corpului feminin.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook