Nu regreta. Ceea ce s-a întâmplat nu mai poate fi schimbat…

Nu regreta. Ceea ce s-a întâmplat nu mai poate fi schimbat...

Nu regreta. Nu există niciun bilet către trecut.

Ce s-a întâmplat, nu mai poate fi schimbat. El aparține istoriei care ne modelează. Dar putem alege cum să reacționăm de acum încolo. Să decidem să învățăm și să creștem prin fiecare experiență pe care o trăim.

Trebuie să îmbrățișăm tot ce ni se întâmplă. Să acceptăm ploaia și zilele însorite, în același mod. Să ne prețuim toate momentele și să ieșim învingători din toate necazurile.

Un câștigător, va spune că ai învățat.

Să fim cu un pas înainte în calea noastră evolutivă. Să ne iubim pe noi înșine și tot ceea ce purtăm în suflete, tot ce avem nevoie pentru a trăi și să nu ne mai pese de cei care ne caută greșelile.

Să nu ne judecăm pe noi înșine și nici pe ceilalți. Fiecare persoană trebuie să experimenteze anumite lucruri pentru a fi condusă acolo unde trebuie. Sufletul nostru caută experiențe specifice, pentru a rupe ciclurile care îl limitează.

Putem învăța prin introspecție, fără a ne “critica” pe noi înșine, pur și simplu doar observându-ne cum acționăm. Corectând fiecare dintre acțiunile noastre pe care le considerăm greșite, prin puterea gândirii, vizionarea spre trecut către acel moment și schimbându-l în mintea noastră.

Viața este iubire.

Să ne iubim pe noi înșine, călătoria noastră și pe cei din jurul nostru, aceasta este viața. Viața este precum o călătorie cu trenul. Există multe linii de cale ferată, care duc către multe destinații. Tu alegi ce cale vrei să urmezi.

Cumperi un bilet cu un preț, te urci în tren și pleci în călătorie. Poți face multe opriri, poți schimba multe trenuri în drumul tău dar destinația ta este locul unde ajungi. Și când ajungi acolo, unde alegerile tale te-au condus, la destinația finală, nu ai decât recunoștință.

Pentru că dacă nu ai fi ales acest tren, dacă nu te-ai fi urcat în vagonul acela, dacă nu ai fi făcut această călătorie, nu ai fi ajuns să fii cine ești astăzi. Cu experiențele care te-au modelat, cu oamenii care te-au înconjurat, cu noile visuri pe care le-ai creat.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook