Ce vorbesc bărbații când femeile nu sunt de față…

Bărbați care stau la o bere

Femeile, s-ar putea să aibă darul “căminului” (și al familiei), dar dacă bărbații decid să le pună sub microscop (și să vorbească despre ele), atunci ar fi mai bine să nu știi ce vorbesc între ei.

Bărbații nu vor petrece ore în șir analizând relațiile lor. Este un fapt! Vor discuta problema lor pe cât de mult este necesar și vor încheia conversația cu câteva beri. Cu toate acestea, dacă decid să ia în serios discuția despre femei, atunci conversațiile lor sunt adesea mult mai aspre decât conversațiile femeilor despre bărbați.

Deci, vrei să știi ce vorbesc între ei?

1. Bărbații vor împărtăși cu prietenii lor toate “rătăcirile” lor, de la infidelitatea sistematică la aventurile de o noapte și la flirturile lor cu “fetele”. Da, este ceva ce este al lor și ceea ce se vorbește între prieteni, „acolo rămâne”!

2. Ei comentează aspectul femeilor. Și nu vrei să fii luată în discuțiile lor, pentru că, de multe ori, caracterizările lor nu sunt deloc măgulitoare dacă nu le place aspectul tău, greutatea, culoarea părului, ceea ce spui, cum arăți, cum stai, felul în care vorbești

3. Vorbesc despre iubirile lor. Da, chiar dacă îl calcă pe nervi pe ceilalți și chiar dacă îi calcă cu putere, pot vorbi toată ziua despre „ochii tăi frumoși”.

4. Vorbesc despre filme p0rno pe care le-ar fi văzut, despre cluburi de striptease la care ar fi mers, despre reviste p0rno pe care le-ar fi citit și așa mai departe.

Da, este ceva de genul unui obicei preferat din “copilărie”, ceva de genul “bucătăriilor” femeilor. Totuși, chiar dacă sunt nevinovați, nu există nicio cale să nu-și amintească în conversație „de acea dată când…”

5. Pentru plângerile tale. Dacă ești “preoteasă” în pat, dacă nu te mulțumește cu nimic, dacă nu încetezi să-i amețești dragostea (de exemplu, cu gelozia ta sau cu pretențiile tale), atunci sigur ai devenit subiect de discuție.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook