Așa îți arată că s-a îndrăgostit de tine…

Bărbat îndrăgostit

Întotdeauna, la început, când te simți îndrăgostită și celălalt nu te-a lămurit cu ceva, încerci să-l „decodezi”, din gesturile și cuvintele lui. Dar ideea este că, de multe ori, vezi ceea ce ai vrea să vezi.

Dar care sunt primele 10 semne că te place?

Vine după tine

Când îl chemi să vă vedeți, nu spune niciodată nu. Acesta este un semn bun că este interesat de tine. Chiar dacă este dornic de petrecere, nu este la același lucru. Când un tip urmărește o fată peste tot, probabil se întâmplă ceva.

Se comportă oarecum diferit

Observă-i gesturile atunci când este singur cu prietenii săi și compară-i comportamentul cu cel pe care îl are atunci când ești și tu în companie lui.

Dacă este interesat de tine, vei vedea că va fi mai agitat, timid, vorbăreț și calm decât atunci când este în compania prietenilor lui. Pe de altă parte, el poate încerca să arate că este cool, fiind amuzant.

Pune o mulțime de întrebări

Evident că încearcă să afle cât mai multe despre tine și să continue conversația cu tine. Bineînțeles că înțelegi că întrebări precum „de unde ești?” și „ce faci?” probabil că nu prind.

Te ignoră complet

Unii bărbați folosesc acest mod ca apărare. Vede cum îi tratezi pe ceilalți bărbați și cum îi îndepărtezi, așa că preferă să se comporte ca și când nu ai exista. Practic nu are curajul să facă primul pas și îi este frică de respingere.

Îți cere numărul de telefon

Bine, înțelegi că te place, dar dacă te gândești bine, femeile sunt cele care cer primele numărul de telefon. Când un bărbat face asta, probabil că arată că te plac.

Te privește în ochi

Nu te gândi, știe unde îți sunt ochii, doar că bărbații se uită mai mult la zone ale corpului femeii de care sunt atrași. Poți percepe cu ușurință acest lucru, pentru că oricât de timid ar fi și chiar dacă nu o face cu insistență, privirea lui va cădea cu siguranță acolo chiar și trecător.

Îți zâmbește

Doar pentru că zâmbește nu înseamnă că te place, dar dacă zâmbește ori de câte ori te uiți la el, fără motiv, atunci probabil că este un semn că te place.

Ești într-o relație?

Te întreabă dacă ești într-o relație pentru că te vrea, dacă nu l-ar interesa nici măcar nu ar întreba.

Încearcă să te impresioneze

Bine, acest stil nu este deloc atractiv, dar ok, el nu știe asta. De multe ori bărbații sunt mândri de munca lor, mașină, bani și orice altceva îți poți imagina. Asta nu înseamnă că vinde fructe de pădure, pur și simplu încearcă, în mod greșit desigur, să-ți atragă atenția.

Te atinge

Găsește o modalitate de a te atinge chiar și atunci când nu există niciun motiv. Fie când dă un exemplu, fie te bate pe umăr pentru a te face atentă la ceva. Toate acestea sunt 100% semne că te place și nu ar trebui să ai nicio îndoială cu privire la ceea ce simte pentru tine.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook