Secretul unei mari iubiri: Puterea de a te simți în siguranță lângă celălalt…

Secretul unei mari iubiri- Puterea de a te simți în siguranță lângă celălalt...

Mă întreb adesea, cum se nasc marile iubiri?

Există atât de multe moduri de a ști că inima ta, nu doar bate pentru cineva, ci pur și simplu se sfâșie. Și acest sentiment durează. Este atât de frumos să simți furnicături și să nu-ți mai poți trage respirația de dor. Cu toate acestea, este mai plăcut când această senzație minunată, pe lângă intensitate, și durează.

Câte lucruri facem să ne arătăm dragostea? Poate un mesaj amuzant despre ceva ce s-a întâmplat și pe care ai vrut să-l împărtășești. Un zâmbet, fără niciun motiv aparent. Ultimul tău gând înainte de a te preda în brațele celuilalt.

Un gând trecător când ești blocat(ă) în trafic, la serviciu sau la citit. Când crezi că auzi vocea celuilalt și te întorci dorind să-l întâmpini. Chiar dacă te confrunți cu un străin pe drum. Când mergi pe stradă și simți acel parfum, pe care l-ai asociat doar cu mirosul celuilalt.

Chiar și o surpriză din inimă, fără motiv.

O felicitare pe care ai văzut-o într-un magazin care te-a făcut să zâmbești și ai primit-o cadou. Fără motiv. Dragostea, oricum nu are nevoie de motive. Nu-i așa? Fiecare iubire are propriile sale mici caracteristici care o fac diferită de celelalte. Gesturi mici sau mari – nu prea contează.

Toate marile iubiri au însă un lucru în comun: liniște sufletească în brațele celuilalt.

Știi, acel sentiment dulce pe care îl ai când cazi în brațele celuilalt și nu te mai gândești la nimic. Celălalt = persoana care te suportă indiferent ce faci, indiferent cum reacționezi. Doar îmbrățișarea persoanei iubite te calmează atât de mult încât încerci să-ți sincronizezi propriile respirații pentru a se potrivi cu ale ei. Un cadou unic, nu crezi?

Totuși, nu este doar îmbrățișarea persoanei iubite. Mi-aș dori! Este vocea ei, felul în care vorbește, acel dar de a alege întotdeauna cuvintele potrivite care să te mângâie și să te liniștească. Să lași ca sufletul tău să se odihnească în mâinile ei. Un cadou grozav.

Fii cu cineva cu care te simți în siguranță. Să simți că ești invulnerabil(ă), că nimic nu îți poate face rău. Asigură-te că cineva îți tine “spatele”, că te veghează și are grijă de tine. Chiar dacă nu vezi acea persoană. Oricum, asta este cea mai mare magie.

Cred că acesta este secretul unei mari iubiri: Puterea de a te simți în siguranță lângă celălalt. Doar să știi că persoana pe care o ai lângă tine este și sprijinul tău.

Să știi că orice ar fi, ai o persoană care îți permite să renunți la toate apărările pentru un timp și își permite să fie scutul tău. A deveni, pentru o clipă, vulnerabil(ă) în mâinile altcuiva. Aceasta este Iubirea.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook