Bărbatul care te iubește, nu te rănește, nu te înșală și mai ales NU PLEACĂ…

Femeie singură pe munte

Niciun bărbat nu pleacă pur și simplu, fără motiv, dintr-o relație.

Iar motivele pot fi multe, însă majoritatea nu sunt generate de tine. El pleacă, fie pentru că este convins că a găsit ceva mai bun, fie că are în vizor o nouă cucerire și pentru a fi acceptat este nevoie să își facă ordine în viață – cel puțin așa crede el.

Cert este că, atunci când pleacă, va arunca toată vina asupra ta, lăsându-te să te cufunzi într-un abis de sentimente de vinovăție.

După o vreme, după ce te-a lăsat cu inima sfârtecată de durere, după ce reușești să treci peste această mare suferință, te sună și îți cere să te vezi cu el. Și accepți, pentru că încă mai ai multe întrebări la care nu ai găsit răspunsuri.

Gândești că este un prilej bun pentru a clarifica ceea ce a dus la ruptura relației voastre și, de ce să nu recunoaștem, tu încă îl mai iubești.

Dar ce s-a întâmplat în tot acest timp? Unde a fost și ce l-a determinat să se întoarcă?

Lucrurile sunt mult mai simple decât îți imaginezi. Cea pentru care te-a părăsit s-a dovedit a fi o alegere neinspirată. Cei care înșală, de cele mai multe ori se înșală pe ei înșiși.

Să te vezi cu cineva, pe ascuns, doar pentru a consuma niște momente de tandrețe, nu înseamnă că vei ajunge să cunoști persoana cu adevărat. Majoritatea bărbaților care aleg să rămână cu amanta, într-un final, vor ajunge să regrete.

Totul pare frumos când aștepți o zi întreagă să te vezi cu cineva cu care schimbi toată ziua mesaje siropoase.

Ți se pare că acea persoană te înțelege și că îți oferă ceea ce nu mai poți găsi la nimeni, în niciun loc. Este palpitant, tocmai pentru că ceea ce faci nu este permis.

Și mi-aș permite să spun că oamenii care înșală, nu o fac neapărat pentru că le place atât de mult persoana cu care înșală încât nu se pot abține, ci mai degrabă le place să înșele, să se ascundă, să obțină adrenalina aceea care le amplifică simțurile.

Nu știu dacă ați observat dar, în general, bărbații care înșală, nu o fac cu femei mai frumoase și mai bune decât cele pe care le înșală. Atunci când un bărbat hotărăște să rămână cu amanta, va avea ocazia să o cunoască cu adevărat. Și ce credeți? Dezamăgire!

Credeți că momentele de tandrețe sunt totul într-o relație? Nu, în niciun caz! Astfel, trădătorul, plin de regrete, se întoarce.

Cea de-a doua situație este un fel de trădare cu premeditare și presupune mai mult tact. Se întâmplă atunci când bărbatului i se pare că o femeie, pe care o admiră de multă vreme, flirtează cu el.

Știind că acea femeie are principii sănătoase și că nu va accepta niciodată să aibă o relație cu un bărbat implicat într-o altă relație, el va miza totul pe o singură carte.

Astfel, cu o încredere exagerată de sine, el va da cu piciorul la tot, mizând pe “reușita” lui colosală care stă să vină. După ce scapă de “bagajul” nedorit, după ce se înarmează cu bunătate și răbdare, își pune masca de victimă a unei relații eșuate și atacă. Doar că, surpriză!

Femeia aceea nu a fost niciodată interesată de el, ea doar era sociabilă și politicoasă.

Tot planul lui măreț de a se repoziționa în societate și de a atinge succesul printr-o singură mișcare “inteligentă”, se năruie. Și cum este normal, se va întoarce de unde a plecat, cu capul plecat, plin de remușcari, promițând marea cu sarea.

Acestea au fost doar două exemple, însă sunt multe situații în care el pleacă, convins fiind că va avea ceva mai bun. Astfel de bărbați nu pot iubi cu adevărat o femeie, pentru că se iubesc atât de mult pe ei, încât nu mai rămâne iubire și pentru femeia de lângă ei.

Orice femeie preferă să creadă că bărbatul care se întoarce, o face pentru că și-a dat seama că o iubește doar pe ea. Că ea este unică și specială, și percepe această experiență ca o lecție pe care bărbatul a învățat-o. Dar, în realitate, bărbatul se întoarce pentru că în acel moment relația cu ea i se pare cea mai convenabilă.

Un bărbat care te iubește nu va pleca niciodată, nici dacă tu i-o ceri.

Dacă vrei să scapi de cel care te iubește, va trebui să pleci tu, să fugi sau să greșești iremediabil față de el.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook