7 moduri în care un bărbat îi poate arăta unei femei că o iubește…

Îndrăgostiți

Într-o relație, sentimentele joacă un rol cheie.

Dacă vrei ca prietena ta să-ți cunoască sentimentele, atunci tot ce trebuie să faci este să-i arăți sentimentele tale. O relație necesită efort și acțiune din ambele părți. Așa că trebuie să-i arăți iubitei tale că o iubești.

Cum vei realiza asta? Aici vei găsi câteva modalități simple și ușoare de a-ți arăta sentimentele.

Fă gesturi romantice

Nu trebuie să sărbătorești ceva sau să fie o aniversare pentru a face un gest romantic. La urma urmei, gesturile neașteptate, pot provoca mai multă surprindere și emoție.

Îi poți trimite un buchet de flori sau îi poți oferi un cadou simbolic, drăguț. Acest gest simplu o va face foarte fericită și îi va arăta că te gândești la ea, chiar dacă nu există un motiv anume de sărbătorit.

Pregătește-i cina

Dacă ea obișnuiește să gătească pentru amândoi, e rândul tău să preiei controlul. În cazul în care gătitul nu este punctul tău forte, găsește o rețetă ușoară. Oricum, gestul este cel care o va impresiona.

Pregătește o cină romantică pentru doi, cu vin, lumânări și muzică. În felul acesta, o vei impresiona și îi vei oferi un moment unic.

Complimenteaz-o

Îți place felul ei de a fi, o admiri, dar uneori are nevoie să audă asta din gura ta. Făcându-i chiar și un compliment dulce, îi va schimba întreaga dispoziție.

Spune-i în cuvinte ceva ce admiri și îți place la ea. Chiar dacă nu o faci atât de des, este suficient să o faci măcar din când în când, pentru a-i schimba starea de spirit și pentru a-i spori încrederea.

Fii iubitor

O modalitate de a-i arăta prietenei tale că o iubești, este să fii afectuos. Toată lumea are nevoie de o îmbrățișare, de câteva sărutări sau de o mângâiere. Arată-i în felul acesta că o iubești. Ține-o de mână când mergeți pe stradă, mângâie-o sau sărut-o afectuos atunci când se așteaptă mai puțin.

Susține-o

Să primească susținere din partea ta, este foarte important pentru ea. Arată-i că ești alături de ea în fiecare nouă decizie sau efort. Sprijinul tău este foarte important pentru ea și, astfel, îi vei arăta că o iubești. Știind că are pe cineva aproape de ea necondiționat, o va face să se simtă foarte frumoasă.

Arată-i că te gândești la ea

Când se întoarce acasă, după o zi lungă și obositoare, va fi copleșită să fie așteptată cu locuința curată și cu masa pusă. Așa îi arăți că te gândești la ea. O vei face să simtă că are un bărbat căruia îi pasă cu adevărat.

Fă-i o ceașcă fierbinte de ceai dacă nu se simte bine sau pune-i filmul preferat atunci când este cu psihicul la pământ.

Spune-i că o iubești

Spune-i că o iubești des, fie prin cuvinte, fie prin mesaje. Uneori, asta are nevoie să audă. Nu o lăsa să se îndoiască de dragostea ta. Cu siguranță, de fiecare dată când îi spui, un zâmbet se va forma pe chipul ei.

Relațiile nu sunt întotdeauna complicate. Asigură-te că îi arăți des prietenei tale că o iubești și că îți pasă de ea. Astfel, vei avea o relație frumoasă, dinamică și plină de emoții.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook