Un bărbat care nu știe să te respecte nu merită lacrimile tale…

Portret femeie cu pălărie

Îl vezi, te îndrăgostești de el, i te dăruiești lui și aștepți. Aștepți acel sentiment unic de reciprocitate, acea împărtășire a sentimentelor. Și când nu vin, aripile alea care simțeai că ți-au crescut pe spate, nu mai știi unde să le pui.

Deodată te îngreunează. Nu te mai ajută să zbori. În schimb, sunt greutăți care te trag în jos. El te ține jos. De asemenea, te reține. S-ar putea să fie prea târziu să vezi nimicul pe care îl însemni pentru el.

Vedeți, “nimic” nu este un cuvânt puternic. Dar și mai violentă este înfrângerea care îl însoțește.

Ai vrut să fii treaba lui. Ai vrut să fii “prețioasa” lui. În sfârșit, ai devenit sigură. Asta ți-ai dorit de la viața ta? Ai cerut un astfel de om? Unul care nu va fi nicăieri pentru tine?

Nu, nu-l vrei. Îți juri că doar o zi mai stai cu el. Spui că te doare inima pentru el și totuși mintea ta este cea care te supune acestuia. Nu te doare. În adâncul sufletului tău, nici măcar nu-l vrei.

Acei bărbați care nu-și respectă nici pantalonii pe care îi poartă, care nu știu să respecte o femeie, nu merită lacrimile tale. Ei nu merită să fie căutați. Nici un aspect al tău nu ar trebui să le aparțină.

Nimicurile, acei bărbați de nimic, care pretind iubire pentru a-și liniști sufletele interioare complicate, ei există doar pentru a-ți vedea spatele când pleci. Se vor lupta să te recupereze. Nu va fi ușor să scapi de ei. Nu le pasă de tine, nu simt nimic pentru tine și totuși te vor. Ei vor să fii asigurarea lor de viață.

Nu fi ceea ce vor ei să fii.

Închide-te într-o cameră și plângi (dacă ai chef) ca și când mâine nu ar mai exista, iar când deschizi din nou ușa, lasă-i în urmă.

Lasă-i în întunericul lor. Lasă-i acolo unde le este locul și treci la ceea ce meriți de drept. Uită-i. Nu ești îndrăgostit, chiar dacă așa crezi. Cel mai bun bărbat, te așteaptă. Deschide ochii si vei vedea…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook