Femeia care este mândră, va pleca o singură dată…

Femeia care este mândră, va pleca o singură dată...

Pe femeia mândră, nu o poți alunga niciodată din viața ta. Ea pleacă singură. Ea pleacă în momentul în care totul devine clar și simplu în ochii ei.

Ea pleacă în momentul în care simte că nu se potrivește în viața ta, în visurile tale și în adevărul tău. Nu contează dacă te iubește, dacă moare pentru tine, pentru ea contează doar cum o faci să se simtă.

Femeia mândră știe să iubească, știe să ierte, știe să lupte, dar nu știe să renunțe. Ea știe să lupte până la capăt pentru bărbatul ei. Știe să lupte pentru doi, să o doară pentru doi, să trăiască pentru doi, dar „moare” singură.

Femeia mândră știe să stea deasupra greșelilor sale și să-și ceară scuze.

Ea știe să-și țină capul sus chiar și în momentele în care totul în interiorul ei a fost sfâșiat. Ea știe să nu-și camufleze durerea, ci să o poarte în suflet și, chiar și asta, ea cucerește pe toată lumea.

Este ciudată femeia mândră despre care îți spun…

Ea știe să „te joace”, știe o mie de trucuri și totuși, pe tine, nu a folosit niciunul dintre ele. Te-a “bătut” pe propriul tău teren, într-un joc trucat de la sol. Ai pierdut-o, într-un joc despre care ai crezut că-ți aparține.

De ce ai confundat-o cu altcineva dacă nu ai mai întâlnit o femeie ca ea până acum? Pentru că te-a “jucat” drept. Și acum că pleacă și o va face, din nou, în felul ei. Calmă, liniștită, fără comentarii derogatorii, fără strigăte și înjurături.

Ea nu va vrea să te rănească.

Ea te va privi în ochi și îți va oferi câteva lacrimi, zâmbetul ei cel mai calm și îți va ura „viață bună”. Pentru că asta vrea ea de la tine. Pentru că asta vrea ea pentru tine. Pentru că, pentru ea, era ceva ce nu ai învățat niciodată.

Felul în care pleacă.

Vedeți, ea a știut să rămână, dar când a venit timpul să plece, a făcut-o într-un mod absolut și total. A dat foc podurilor din spatele ei și a șters cu grijă traseul de pe hartă.

Și acum, oricât ai implora-o să se întoarcă, nu o va face, indiferent cât de dor îi este de tine. Nici nu mai crede că vei mai putea repara greșelile din trecut. Și dacă o faci, va trebui să-ți faci o nouă cale. Un drum de pe care nu te vei mai abate niciodată. O cale care va fi cioplită doar pentru ea. Așa cum merită.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook