8 motive pentru care bărbații pleacă dintr-o relație…

Bărbat supărat

Îl iubești și el te iubește. Ați împărtășit atât de multe și ați devenit incredibil de apropiați unul de celălalt. L-ai găsit în sfârșit pe unicul. Dar, începi să observi că unele lucruri s-au schimbat.

Poate că a încetat să te mai sune atât de des sau poate nu îți mai împărtășește detaliile importante din viața lui. Poate că evită să te întâlnească sau nu pare la fel de interesat de viața ta ca înainte. Acestea sunt semne că el devine distant.

Iată câteva motive pentru care începe să se îndepărteze de tine:

1. Are nevoie de spațiu.

Gândește-te la relația ta. Există viață dincolo de tine? Iese des să-și vadă prietenii și familia? Petrece timp departe de tine ca să-i fie dor de tine? Are el un cuvânt de spus în ceea ce își dorește în relația ta?

Dacă ai răspuns “da” la întrebările de mai sus, atunci este posibil ca el să-ți ceară în felul său ceva spațiu. Spațiul este important într-o relație, chiar dacă majoritatea cuplurilor îl ignoră. Pierderea spațiului mai devreme sau mai târziu, indiferent cât de bună este relația, va distruge distracția și entuziasmul.

2. El te consideră de la sine înțeles.

Dacă partenerul tău știe că vei fi alături de el, indiferent de ceea ce spune sau face, atunci este probabil să te ia de la sine înțeles. Uneori trebuie să te ridici pentru tine într-o relație.

Sacrificiile sunt frumoase, dar nu tot timpul. Dacă partenerul tău are impresia că, indiferent de cum te tratează, vei rămâne lângă el, atunci nu se va teme niciodată de nimic. Acest lucru va duce la găsirea interesului în altă parte.

3. Relația îl plictisește.

Când o relație începe, aceasta este plină de emoție și aproape de perfecțiune. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul trece, cuplurile își văd și își înțeleg reciproc imperfecțiunile. Deci, în astfel de momente este important să continuați să faceți lucruri noi pentru a păstra interesul dintre voi.

Dacă nu există așa ceva, atunci partenerul se va plictisi. Dacă se plictisește de relație, atunci va găsi alte modalități de a se distra. Acest lucru va duce la distanțare.

4. Este interesat de altcineva.

Dacă te evită constant și bănuiești că te minte zilnic, atunci există un motiv. Sunt momente când infidelitatea învinge un bărbat. Poate că găsește la altcineva ceva care lipsește la tine.

5. Este supărat pe tine pentru ceva.

Ai spus sau ai făcut ceva care l-a jignit recent? Dacă este supărat pentru ceva și nu poate vorbi cu tine despre asta, atunci va evita să-și arate furia. Cea mai bună modalitate de a rezolva această problemă este să vorbești cu el despre asta.

6. Îi este frică să facă următorul pas.

Bărbații de obicei nu știu ce vor. Dacă te-ai apropiat prea mult, s-ar putea să se gândească la următorul pas. Dar s-ar putea să nu-i fie ușor să facă asta. Dacă nu este sigur de ceea ce vrea sau dacă nu este pregătit să meargă mai departe, s-ar putea să reducă timpul petrecut cu tine.

7. Lucrează foarte mult.

Este posibil ca ceea ce crezi tu că este o problemă, să nu fie cu adevărat. Bărbații se comportă uneori ocupați și distanți pentru a-ți atrage atenția. Este modul lor de a vedea cât de departe poți merge pentru a le atrage atenția.

8. Este stresat.

Prea des avem tendința să ne gândim la prea multe motive pentru care s-a întâmplat ceva și să-l ignorăm pe cel mai evident. Dacă a devenit distant, vezi dacă face la fel și cu ceilalți. Este posibil să se confrunte cu unele probleme personale.

Drept urmare, mintea lui este ocupată și nu își dă seama că s-a îndepărtat. Dacă se întâmplă acest lucru, ar trebui să vorbești cu el și să încerci să-l determini să îți împărtășească problema lui. Spune-i că ești acolo dacă trebuie să vorbească cu cineva.

Micile probleme dintr-o relație pot deveni uriașe dacă le ignorăm. Deci, dacă simțiți că există o problemă, încearcă să o rezolvi imediat. Urmează-ți instinctul, deoarece rareori vei greși. Cea mai bună soluție este să vorbești cu partenerul tău despre sentimentele tale. Cu siguranță vă va apropia mai mult.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook