Nu te juca cu sufletele bune. Sunt curate și le doare…

O fată își aranjează părul pe stradă

Pe aceste suflete le poți vedea și simți de la kilometri distanță.

Le asculți și, curând, îți vei da seama ce venă ai atins și ce ai în fața ta. Aceste suflete te mângâie, te alină, însă tu ești cel care renunți la melodia pe care ele o țes în simțurile tale.

Sufletele frumoase, personificate în oameni “frumoși”, sunt irezistibile și, de îndată ce le vei întâlni, îți vor dezvălui, vrând sau nu, imediat latura lor protectoare și iubitoare. Va fi atât de plăcută starea pe care ți-o vor da, încât te vei întreba dacă ele chiar există sau dacă nu cumva ești doar delirant sau păcălit.

Nu, nu ești păcălit sau înșelat.

Aceste suflete, nu sunt politematice și nici nu au chip, dar le vei simți din privirile lor și din ceea ce îți vor spune ceilalți despre ele, fără viclenie, fără manipulare, doar cu opinii și percepții neclintite.

Cu o vorbire profundă și cu reflecție pentru fiecare conversație, ele își vor desfășura lumea în fața ta, pentru a o salva pe a ta. Efortul lor este disperat, având în vedere că trăiesc într-o lume care nu a fost făcută pentru ele.

Nenumăratele nenorociri și dureri, pe care le-au îndurat în viața aceasta, s-au depus în straturi groase în interiorul lor și au fost digerate în nerecunoscutele lor.

Sunt extrem de sensibile.

Aceasta este cealaltă latură a lor: fragilul, maleabilul, care este considerat un Dar divin și pe care îl folosesc doar pentru tine.

Îl folosesc pentru a-ți arăta binele lor, abnegația, altruismul lor, unde ai uitat sau nu ai vrut să știi niciodată, și să îmbrățișezi concepte care te vor face să gândești, să cauți și să concluzionezi.

Nu ai dreptul, atunci când întâlnești astfel de suflete, să le insulți sau să le rănești. Știi, ele o iau întotdeauna în serios și durează câteva zile să-ți revină.

Când intri în contact cu aceste suflete, ai doar două lucruri de făcut: fie le asculți, le observi cu atenție și încerci să înveți ceva, fie iei drumul opus, care nu necesită niciun efort, nicio emoție și niciun gând. Fii sigur că se vor putea descurca fără tine. Nu călca peste sufletele frumoase. Sunt fragile si le doare!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook