Cele 3 zodii care te iubesc necondiționat…

Cuplu care traversează un pod

Zodii care îți oferă inima lor, indiferent de ceea ce le faci.

Se spune că dacă ceea ce ai nevoie este dragoste necondiționată (și criterii), ia-ți un câine. Te va privi cu adorație și va da din coadă, chiar dacă ești cea mai rea persoană din lume.

După cum se știe, natura umană este mai egoistă și, pentru a dărui, se așteaptă mai întâi să se primească. Dar este adevărat pentru toată lumea? Există oameni care sunt gata să-ți îmbrățișeze și să-ți adore defectele? Și dacă da, cine sunt ei?

Rac

Semnul cel mai matern s-a născut pentru a te înconjura cu dragoste, hrană și pudră de talc. Este atât de sensibil încât, de obicei, ia sub aripi orice creatură rănită (cu două sau patru picioare).

Te iubește necondiționat, dar ai grijă. El nu este o victimă. Dacă simte că profiți de el, își va lua inima și bunătățile pe care ți le oferă și se va îndrepta în altă direcție.

Săgetător

Deși vorbim despre un semn destul de suspect și pesimist, Săgetătorul nu se teme să își asume riscuri și să se expună, chiar dacă se rănește.

Pentru el, relațiile umane sunt foarte importante și nu suportă situațiile de la mijlocul drumului. Ori te va iubi cu toată ființa lui, ori te va ignora flagrant. Dacă faci parte din prima categorie, cel mai bine este să nu-i trădezi niciodată încrederea.

Fecioară

Ești surprins(ă)? Fecioara este un zodie foarte stabilă căreia îi este greu să renunțe la ceva și să treacă la altceva, chiar dacă este mai bine pentru ea. Se simte atât de nesigură că pierde ceea ce a câștigat, încât te va ierta din nou și din nou, doar din obișnuință sau dintr-o lovitură.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook