Eliberarea sufletului nostru de cătușele trecutului, înseamnă mântuire…

Eliberarea sufletului nostru de cătușele trecutului, înseamnă mântuire...

Omul se naște cu scopul de a se bucura de viață. Din păcate, cei mai mulți dintre noi, nu realizăm acest lucru devreme și ne tulburăm sufletele pentru o lungă perioadă de timp.

Suntem consumați de nesiguranțe și egoism și ne pierdem sensul vieții, care este acela de a merge înainte. Orice s-ar întâmpla, oricum ar fi lucrurile, ne datorăm nouă înșine să mergem mai departe. Pentru că viața continuă.

Este o decizie dificilă să nu te autocritici și să pui capăt tendinței tale vorace și autodistructivă de a privi înapoi și de a căuta justificare. Nicio justificare nu vine pentru infern. Cu atât mai mult pentru cel îndrăgostit.

Numai tu trebuie să-ți trăiești încercarea la maxim pentru a ieși învingător. Tot ceea ce ai nevoie este de un singur lucru: aruncă piatra neagră în spatele tău care te ține în trecut. Nu permite niciunui “dacă” să se cuibărească în interiorul tău și pentru orice îndoială să găsească un loc în care să crească.

Dacă lucrurile ar fi altfel, nu ai fi acolo unde ești astăzi, nu ți-ai fi pus aceste întrebări chinuitoare. Evident, ai fi fericit(ă) și nu un om care încearcă. Pe măsură ce mergi înainte, vei simți micimea a tot ce ai lăsat în urmă și te vei simți din ce în ce mai puternic(ă), din ce în ce mai sigur(ă) de decizia ta.

Orice persoană te-a dus acolo unde ești azi, nu te va elibera. Dacă nu o lași în urma ta pentru totdeauna, nu vei scăpa niciodată din trecut. Unde a fost această persoană atâta timp? Ea își trăiește viața cu alegerile ei, iar tu nu ești una dintre ele.

Respectă-i decizia și pleacă.

O faci pentru tine, nu pentru acea persoană. Acea persoană a pierdut pe cineva care a iubit-o și a iubit-o foarte mult. Era prea mică pentru prea mult din tine. N-a vrut să intre în pielea ta o clipă, să te simtă. Ce mai aștepți? Alungă trecutul și mergi mai departe. Să nu te mai întorci niciodată în trecut.

Amintirile sunt bieți sfetnici ai rațiunii. Imaginile, prietenii, mirosurile, pot readuce amintiri. Tot ce trebuie să faci este să iei acea sarcină, să mulțumești destinului pentru experiența pe care ți-a oferit-o și să pornești în următoarea călătorie. Să nu te uiți niciodată înapoi. Privește doar înainte.

Încoronează-te cu optimism pentru ziua următoare. Să-ți deschizi pânzele pentru noi aventuri, să tânjești să cunoști oameni demni să te completeze, cei care vor respecta cine ești și care nu se vor gândi niciodată să te rănească.

Și dacă uneori au exagerat, își vor putea cere scuze.

Cei care te vor duce cu un pas mai departe de fiecare dată, pentru că vor iubi ceea ce ești, fără să cerșești, fără a pretinde. O vor face din propria voință și asta te va face să realizezi că ai căutat în locul greșit de atâta timp.

Eliberarea sufletului nostru de cătușele trecutului, înseamnă mântuire.

Timpul necesar pentru a reuși nu este același pentru toată lumea. Urcă-te pe scara stimei de sine și scapă de oamenii care te umplu de nesiguranțe. Prețiozitatea ta va fi văzută de persoana care este vrednică să te iubească.

Poartă-ți cel mai frumos zâmbet, lasă-ți strălucirea să-i copleșească pe ceilalți și fii sigur(ă) că te așteaptă o nouă pagină plină de promisiuni. Lasă trecutul în spatele tău și crede în miracolul vieții. Ceea ce așteptați poate fi ascuns în următorul pas, poate chiar mai sus. Haide, nu sta pe loc. Începe să mergi înainte!

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook