Pentru fiecare bărbat există o femeie pe care nu o va uita niciodată

Bărbat care privește în zare

Uneori, pentru unii dintre noi, soarta poate urma o cale tare încurcată. Luăm decizii în grabă, la supărare sau influențați de anumite persoane ori împrejurări, pe care, posibil, mai tarziu le vom regreta.

Un bărbat îşi va aminti întotdeauna de femeia care l-a privit cu tandrețe, căldură, sau care a văzut tristețea din inima lui și a știut mereu cum să i-o aline. Pe această femeie el nu o va uita niciodată – chiar dacă acum are o căsnicie fericită, o soție minunată și copii pe care-i iubeşte ca pe ochii din cap.

Vă voi prezenta trei exemple de situații care pot marca un bărbat pentru totdeauna:

1. Prima iubire.

Ne vom aminti tot timpul de prima iubire, de sentimentele, trăirile și senzațiile care ne-au făcut să înțelegem că avem nevoie de atât de puțin pentru a fi fericiți. Odată cu prima iubire, bărbatul, a simțit pe pielea lui cum viața îi poate fi schimbată doar cunoscând pe cineva.

De ce nu uităm prima iubire? Poate din cauza inocenței sentimentelor pe care le-am descoperit și a naivității ce ne determină să visăm cu ochii deschiși sau, poate, din cauza planurilor făcute și neduse la îndeplinire. După o asemenea experiență, rămân mereu multe întrebări; cum ar fi fost dacă?…

2. Femeia pe care nu a reușit să o cucerească.

Poate că nici măcar nu a fost dragoste, poate a fost doar pasiune, dorință sau ambiție, însă un lucru este cert: femeia aceasta a trezit în el sentimente pe care nici nu știa că le are.  Bărbații sunt niște cuceritori – de aici și dorința de a avea cât mai multe femei.

Pentru un bărbat, este important să aibă mai întâi femeia care i-a atras atenția, și mai apoi se gândește dacă rămâne sau nu cu ea. Nu o va uita pe cea pentru care a consumat timp și energie, s-a dat peste cap impresionând-o, s-a lăudat la toți prietenii că o va avea, ca după un timp, să constate că a rămas cu buza umflată – ea oricum l-a refuzat. Această femeie i-a rănit ego-ul, iar așa ceva nu se uită…

3. Femeia pe care a pierdut-o ca un prost.

Păi cât s-a luptat la punctul 2, a uitat cât de mult o apreciază și o iubește pe femeia de lângă el și, așa cum este firesc, a pierdut-o. Abia atunci fraierul de el înțelege că a greșit, că nu și-a făcut mai mult timp pentru ea, că visând cai verzi pe pereți a uitat să aprecieze grija, căldura şi iubirea ei.

Aici nu vorbim despre femeia care se întoarce, ci despre cea care a plecat pentru totdeauna – despre cea care nu se mai întoarce. Nu o va uita, și va trebui să se obișnuiască să trăiască cu vină. Dragostea pe care o simțea pentru ea, a fost învinsă de niste hormoni obraznici și încăpățânați.

Și dacă, după o vreme, bărbatul va iubi o altă femeie, îşi va aminti mereu de cea care l-a învățat să iubească cu adevărat și căreia i-a frânt inima.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook