Bărbatul care este loial unei singure femei va câștiga respectul și admirația tuturor…

Bărbat care cucerește o femeie

Decât să te prefaci că iubești fiecare femeie care trece prin patul tău, mai bine iubeşte o singură femeie. Dar iubeşte-o bine, sincer, din tot sufletul, iubește-o cu adevărat!

Găsește femeia care-ți face inima să tresară și sufletul să vibreze.

Găsește femeia pe care sufletul tău o cheamă și iubește-o așa cum nu credeai că poți iubi pe cineva, fă-o să se simtă împlinită. Un bărbat adevărat, nu este acela care are multe femei, ci acela care este dorit de multe femei iar el o alege în fiecare zi pe aceeași.

Un bărbat cu adevărat puternic, nu este acela care are muschi și poate ridica greutăți mari, ci acela care are un psihic puternic, care este loial femeii de lângă el, familiei, care își poate controla impulsurile s3xuale și care nu se lasă îmblânzit de o privire de felină și un zâmbet provocator.

Bărbații care se cred mari cuceritori, trebuie să știe că întotdeauna, dar ÎNTOTDEAUNA, femeia este cea care își alege partenerul.

Faptul că un bărbat are impresia că a cucerit o femeie, este doar o impresie pe care femeia vrea să o lase pentru ca el să se simtă mai bărbat, însă realitatea este alta – el a fost cel ales, nu invers.

Un bărbat care are multe femei poate fi apreciat de cei câțiva amici pe care îi are, însă bărbatul care este loial unei singure femei va câștiga respectul și admirația tuturor.

Dacă o femeie vrea de la un bărbat mai mult decât o aventură, niciodată nu îl va alege pe cel care își trădează partenera, pentru că știe că același lucru îi va face și ei.

Este foarte interesant de menționat faptul că, deși bărbații au fost crescuți și educați de femei, le este totuși aproape imposibil să înțelegă femeile. Sau poate că au uitat că și femeia este un suflet – chiar mult mai sensibil, o ființă, și nu un mijloc pentru satisfacerea propriilor dorințe carnale.

Un bărbat adevărat este acela care va putea iubi o singură femeie, dincolo de el însuși, dincolo de timp şi spațiu, dincolo de slăbiciunile lui pentru diversitate, s3xualitate și frumuseţe.

Lumea în care trăim este foarte generoasă în opţiuni, însă adevărata libertate ne-o oferă doar verticalitatea gândirii și deschiderea sufletului în faţa iubirii. Dacă ceea ce simți pentru cea de lângă tine nu îți încălzește inima și nu te cuprinde din cap până în picioare, înseamnă că nu ești lângă persoana potrivită.

Nu mai ”încerca” suflete oferind frânturi de iubire în stânga și în dreapta, pentru că vei lăsa cicatrici și goluri în acele suflete iar asta nu te face mai bărbat, ci mai monstru.

Concentrează-te pe o singură femeie și iubeşte-o pe viaţă, dincolo de temeri.

A iubi pe cineva cu adevărat, nu este atunci când ești dispus să îți dai chiar și viața pentru acea iubire, ci atunci când eşti pregătit să TRĂIEŞTI pentru ea.

Iubește femeia cu toate ”toanele” ei, iubește-o până când împreună deveniți o autentică forță a iubirii, o călătorie fără întoarcere, iubește-o până la sfârșit şi apoi de la început, în lumea acesta și în toate lumile…

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook