8 semne că ai sentimente reciproce cu persoana pe care o dorești!

Cuplu pe canapea AI

Este greu de știut dacă persoana care îți place are sentimente reciproce.

Acest lucru este valabil mai ales atunci când nu ești sigur(ă) de propriile sentimente. Trebuie să te întrebi dacă într-adevăr este mai mult sau dacă doar vă petreceți timpul împreună.

Poți înțelege ceva mai mult despre ceea ce simte celălalt, urmărind câteva semne. De exemplu, felul în care vorbiți unul cu celălalt sau limbajul corpului care exprimă adesea gândurile și sentimentele noastre.

Semne că ai sentimente reciproce cu persoana pe care o dorești!

Comportamentul

Indiferent dacă ești singur(ă) sau cu prietenii, poți învăța multe din felul în care se comportă. Dacă își verifică frecvent telefonul, arată plictisit(ă) și se uită mai mult la restul mulțimii decât la tine, atunci nu este interesat(ă).

Reversul: dacă atunci când sunteți împreună, el/ea este binedispus(ă), vă arată atenție și face contact vizual des.

Dilatarea ochilor

Ni se întâmplă tuturor atunci când avem în fața noastră ceva care ne place – ochii ni se dilată automat. Bineînțeles că acest lucru se întâmplă în mod natural într-un mediu întunecat așa că, dacă vă vedeți noaptea, ai grijă să nu faci confuzie.

Limbajul corpului

Un indiciu că aveți sentimente reciproce unul pentru celălalt, este poziția pe care o iau picioarele noastre atunci când ne place pe cineva. Dacă picioarele lui/ei se întorc spre poziția ta, atunci există interes din partea lui/ei.

Contactul vizual

Dacă privirile vi se întâlnesc în tăcerea unei clipe, este un semn sigur de atracție reciprocă. De asemenea, s-ar putea să observi că te “verifică” de sus în jos în momente în care privirea ar trebui să fie țintită în alt loc.

Vrea să stea lângă tine

Dacă s-a întâmplat o singură dată, poate fi întâmplător. Dar dacă ați ieșit de multe ori și ai observat că se tot apropie de tine într-un fel sau altul, acest lucru demonstrează că te vrea și încearcă să fie cât mai aproape de tine.

Te atinge des

Locurile în care te atinge sunt non-s3xuale. De exemplu, te atinge pe umeri – și o face tot timpul. Oamenii îi ating pe ceilalți atunci când se simt confortabil cu ei. Dacă face asta, atunci este un indiciu clar că există un nivel de încredere și confort pe care îl simte cu tine.

Îți pune o mulțime de întrebări

Când îți place de cineva, vrei să știi totul despre acea persoană. Dacă vrea să știe cât mai multe lucruri despre tine, să te cunoască mai bine, este limpede că are sentimente romantice față de tine.

Nu se simte confortabil

Dacă nu se simte confortabil atunci când sunteți împreună, pare stresat, pare că nu își găsește locul, poate fi pentru că te place. S-ar putea să se simtă mai timid(ă) decât oricând, pentru că are sentimente pentru tine.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook