4 factori care te conduc în mod constant în brațele partenerilor greșiți…

Femeie tristă stă la fereastră

De câte ori te-ai întrebat unde sunt bărbații “perfecți”? Și cum reușești să cazi mereu în cele mai problematice situații?

Greșeala unu: arăți ca o victimă.

Și, din păcate, nu este singura greșeală. După cum poate discerne cu ușurință, femeile care tind să se îndrăgostească de cei mai nepotriviți bărbați, prezintă unele caracteristici foarte specifice.

Observi unele dintre aceste caracteristici la tine?

1. Trecutul încă te bântuie.

Experiențele unei relații din trecut ajung, adesea, să devină o problemă în relația prezentă.

Ar trebui să fii un exemplu al comportamentelor rele pe care le-ai experimentat și să nu repeți aceleași greșeli, permițându-ți să primești comportamente și cuvinte pe care nu le meriți.

2. Nu-ți oferi timp.

A sări de la o relație cu probleme la o alta, este o mare greșeală. Este nevoie de timp pentru a-ți putea redefini obiectivele.

Dacă, de exemplu, te-ai despărțit recent de o relație de lungă durată și te afli în stadiul de frustrare și furie, nu face greșeala de a “încerca” o nouă relație cu prima persoană care își exprimă interesul.

Mai întâi, pune-ți ordine în lumea interioară, lasă emoțiile să-și urmeze cursul și, apoi, când te simți cu adevărat pregătită, încearcă să începi o nouă relație.

3. Insiști pe mișcări pripite.

Dacă vrei neapărat să găsești un „bărbat de treabă”, care să te aprecieze și să te trateze minunat, află că și el are pretenții de la tine. Dacă ești plină de nesiguranțe, singurul lucru pe care vei reuși să-l faci este să abordezi din nou o persoană greșită.

Bărbatul potrivit va dori să aibă alături o femeie care știe cu adevărat ce vrea și care dă dovadă de încredere în sine. În cazul în care te afli într-o stare de tranziție a emoțiilor, este mai bine să aștepți înainte de a te decide să aduci ceva nou în viața ta.

4. Nu fi o “victimă”.

Cel mai prost obicei pe care îl au unele femei, este acela de a se plânge, de a da vina pe toți ceilalți și de a deveni mereu “victime”. Acesta este miezul problemei.

În loc să crezi că cineva nu te-a tratat corect și că te-a rănit cu comportamentul său, poate ar trebui să te întrebi ce greșeli ai făcut mai întâi și cât „spațiu” i-ai acordat cuiva să te trateze rău? Nu întotdeauna este vina altora că ni se întâmplă lucruri rele.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook