Bărbatul care te iubește cu adevărat, nu îți va da niciodată motive să te îndoiești de dragostea lui…

Un bărbat îmbrățișează o femeie pe la spate

O relație nu ar trebui să fie complicată, nu acesta este rolul unei relații. Când iubești, totul ar trebui să ți se pară simplu. Dacă o relație devine complicată, poate că locul tău nu mai este acolo.

Nu suntem împreună cu cineva pentru a ne complica viața, ci pentru a o face mai frumoasă.

Iubirea pentru cineva nu ar trebui să ne provoace suferință și durere, și nici să ne transmită sentimente de inferioritate sau să ne determine să renunțăm la demnitate de dragul ei.

Este adevărat, uneori, în dragoste, este nevoie să facem un efort pentru a o menține vie. Avem nevoie de multă răbdare și chiar trebuie să acceptăm unele compromisuri și sacrificii. Însă toate acestea trebuiesc acceptate de ambii parteneri și, în niciun caz, nu trebuie să fie sub demnitatea noastră.

În viață, totul ar trebui să aibă o limită, pentru că atunci când se depășesc limitele – totul capătă alt înțeles. Este doar un singur pas de la iubire la supunere. Uneori, se întâmplă atât de multe lucruri rele și problemele se țin lanț, încât îți devine greu să mai faci diferența.

Tu lupți dar, pe măsură ce înaintezi, constați că te scufunzi mai mult și parcă nici nu mai înțelegi pentru ce lupți. Când simți așa, poate că a venit vremea să te oprești, să îți oferi o pauză pentru a înțelege ceea ce se întâmplă, și când ai pierdut controlul.

Poate că iubirea aceia pe care o credeai necondiționată, a devenit al naibi de condiționată.

Iubirea aceia, mare, la care ai tânjit atât de mult – a devenit atât de mică și firavă, încât ai spune că aproape a dispărut. Ori cineva s-a jucat cu mintea ta, ori faci parte dintr-un alt scenariu… Poate că ar trebui să îți pui aceasta întrebare.

Iubirea adevărată nu o poți trăi cu cei cărora trebuie să li se spună că ai nevoie de timpul și atenția lor. Iubirea adevărată nu este un chin, ci un destin, un dar, o binecuvântare.

Un bărbat care te iubește nu va complica niciodată lucrurile. Dimpotrivă, totul va deveni mai simplu alături de el.

Alături de el, vei simți cât de simplă este iubirea și cât de puțin ai nevoie pentru a fi fericită. Totul se întâmplă natural, lin, asemenea unei ape curgătoare care ocolește obstacolele fără niciun efort. Un cuplu, nu ar trebui să fie doar un întreg, ci un destin.

Bărbatul care te iubește din tot sufletul, niciodată nu îți va aduce cuvinte jignitoare și nici nu te va încărca cu probleme pe care le poate rezolva singur.

El va lăsa toate grijile și probleme la ușă, înainte să intre în casă, și te îmbrățișa cu liniște, pentru că alături de tine se simte acasă. Îți va oferi liniște, siguranță și îți va ocroti inima ta fragilă de femeie. Îți va purta de grijă, te va iubi și te va respecta.

Te va alina cu dragostea lui sinceră, protectoare, și va rămâne mereu în linia întâi, tinându-te departe de griji, probleme și nesiguranță. Va fi scutul care va proteja regina.

Și nu este un mit – un bărbat care iubește cu adevărat, îi va purta mereu de grijă femeii sale. Bărbatul care te iubește cu adevărat, nu îți va da niciodată motive să te îndoiești de dragostea lui.

Abonează-te pe:
Chris Oliver Google News Chris Oliver Facebook